fendermarshallblues box
fendermarshallblues box

dat soort werk komt dus ook naar nederland

7 uur geleden
arrebarre72
arrebarre72

wat een vervelend en gekleurd knip en plak werk.

7 uur geleden
Just2Reluctant
Just2Reluctant

Gemeente laat ons niet langer bungelen #HetSyndroomvanErik

8 uur geleden
R F. T. S
R F. T. S

Altijd maar kinderen bezoeken...

11 uur geleden
The Forsaken One
The Forsaken One

Dat woningsplitsen is ook maar een noodoplossing... Als die oudere overlijdt en de boel moet verkocht worden...

13 uur geleden
The Forsaken One
The Forsaken One

Er moeten gewoon weer bejaardenwoningen komen. (Aanleunwoningen etc.) Gewoon wel betaalbaar!

13 uur geleden
pedro
pedro

klein miezerig landverklikkertje

13 uur geleden
joke nijeboer
joke nijeboer

Ik woon hier al 53 jaar, zolang ik mobiel ben blijf ik hier. Kan midden in de nacht bij wijze van spreken alles vinden. Doe zelf mijn tuin, geniet er enorm van vooral in deze coronatijd. Ook mijn vele herinneringen hier zijn belangrijk.

16 uur geleden
Sister Serenity
Sister Serenity

De meest voor de hand leggende oplossing is bijbouwen. Daarnaast hebben veel mensen nooit geleerd dat je naast je hoofd inkomen, andere dingen moet gaan doen die een geldstroom opleveren. Bijvoorbeeld een kapster die na haar werk ook wat extra mensen knipt iedere week. Of een Bakker die naast zijn werk in een bakkerij ook voor feestjes speciaal gerechten gaat leveren. Dit is de meest eenvoudigste manier om je Hypotheek omlaag te krijgen, of een grotere te nemen. Want jij spaart een groter eigen bijdrage. Mijn Zusje spaart voor haar eigen bijdrage met haar vriend al een geruime tijd, terwijl ze nog thuis wonen. Dat is echt niet een hoog inkomen of zo. Maar door discipline te tonen kunnen ze straks prima over anderhalf jaar een huis kopen. Omdat in tegenstelling tot anderen geven niet al hun geld uit, aan lang leven de lol dingen. Of zelf iets nieuws erbij leren, dat je zaterdags iets kan maken om te verkopen. Ik ken een Slagers stel met een MKB die hebben binnen 35 jaar 3 panden bij elkaar gespaard voor hun pension. Dit is jaren negentig , tweeduizend enz geen boomer tijdperk. Dit kan echt prima, maar dan moet je wel Financieel onderwijs willen volgen, zelf erbij leren. Misschien nieuwe vaardigheden leren. Je moet dan willen doorzetten, en niet even proberen en dan oh het legt aan het systeem, of het is de schuld van x y z. Iedereen kan het, maar je moet het echt willen en je tanden erin bijten, en blijven doorgaan. Kan je weer een klusje doen, pak een klusje erbij. Hebben sommige mensen fysiek saai werk nodig dat in het weekend of seizoen goed bij betaald? Ga dat doen. Extra is Extra je hebt een doel en jij moet over de finish, volgende keer kun je het weer sneller doen want dan heb je jou eigen huis als onderpand. Het is plan maken, en knallen met die handel. Het is je Levens stijl die jij zelf kiest, waar mensen niet vaak bewust bij staan. Iedereen kan het, jij ook. Veel respect voor Nieuwsuur maar dit is wel erg kort door de bocht. Zo is het altijd geweest zo zal het altijd zijn.

18 uur geleden
Daniel Carver
Daniel Carver

BLIJVEN PRATEN NIET BANG ZIJN!!! DIT IS PRECIES WAT ((((ZIJ)))) WILLEN

19 uur geleden
dscruiter
dscruiter

Dit is ernstig en zeer te betreuren. Maar in NL zijn er ook mensen doodgegaan omdat er IC bedden tekorten waren. Doordat gewoon werkende medicijnen verboden werden zijn onze ziekenhuizen onnodig volgelopen en hebben andere patiënten verdreven die ook de zorg nodig hadden. Krijg de indruk dat dit bedoeld is om de aandacht af te leiden vd situatie in NL? Als Nieuwsuur ook zo kritisch verslag zou doen van wat er in NL is gebeurd, zoals de tv-uitzending in 2009 over de Mexicaanse griep, gezondheidsraad, WHO/RIVM en vaccinaties, dan kan ik Nieuwsuur weer serieus nemen.

22 uur geleden
MijnZorgKlacht NL
MijnZorgKlacht NL

Vraag of ik finale kwijting kon aanvragen binnen 30 dagen dagvaarding, niet meer aannemen van vraag om finale kwijting door te sturen naar de schuldeiser het Zilveren Kruis (het moest via het incassobureau). Dagvaarding is teruggetrokken 1 dag alvorens de rechtsgang zou plaatsvinden. Na klachtenbehandeling Zilveren Kruis, 6 dagen betaling datum eis anders beslag op inkomen of bezit. Niet meer willende om nogmaals te dagvaarden, beroepend op vonnis uit 2010. Echter, ik heb aanzienlijke redenen om de schuld te ontkennen. mijnzorgklacht.nl

Dag geleden
how did i get here ? ;-;
how did i get here ? ;-;

Binnenkort in Polen:

Dag geleden
lange darm
lange darm

wow...that's insane. I hope the families of the people that died will be brought to justice.

Dag geleden
Frank Heuvelman
Frank Heuvelman

Het rechtse fascisme komt naderbij, stapje voor stapje, net als in de jaren dertig van de vorige eeuw.. Nederland, weest op uw hoede voor het rechtse gevaar dat de term populisme heeft geadopteerd als alternatief voor de begrip fascisme zodat 'De Beweging' vooralsnog niet geassocieerd word met het fascisme van Mussolini, Franco en Hitler. Maar het komt echter in wezen op hetzelfde neer. *_POPULISME = FASCISME,_* onthoudt dat in het belang van uw kinderen en kleinkinderen, alswel uw eigen vrijheid.

Dag geleden
Frank Heuvelman
Frank Heuvelman

You Tube heeft zojuist mijn leikjes vernietigd.

Dag geleden
ItCanBeDoneAMIGO!
ItCanBeDoneAMIGO!

Japan had geen zware maatregelen genomen tijdens corona epidemie en alles ging en gaat goed daar, Zweden did dat ook en ging aardig goed behalve in bejaarden huizen. Men moet moedig blijven en dat soort dictatuur tegen te gaan.

Dag geleden
Frank Heuvelman
Frank Heuvelman

Japan is een eiland vol met mensen die in geval van dreiging het liefst iedere buitenlander zouden willen opsluiten of het (ei)land afschoppen. Men heeft daar ook een heel andere kijk op autoriteit en is in het algemeen veel meer timide en volgzamer dan de gemiddelde niet-Japanner. Dat verklaart een hoop denk ik.

Dag geleden
Tukukado
Tukukado

japan was van te voren al voorbereid door het dragen van mondmaskers normaal te maken. ze dragen daar altijd maskers corona of niet. dat heet respect voor anderen.

Dag geleden
AKARazorback
AKARazorback

Dit gebeurd ook in Nederland, waarom houden jullie je daar niet mee bezig?

Dag geleden
Rob Williams
Rob Williams

The hypocricy. If you post a message saying that White Lives Matter - then the thought police in the West also will come and shut you down. There is no freedom of expression in the West. Stop using Hungary as a scapegoat. If you are sceptic to the consensus, your opinion is censored by the big media, owned by the big tyrants - often linked to Israel - another verboten truth.

Dag geleden
JackDibs
JackDibs

lol u high? So when i say White Lives Matter, according to you i should get cops soon here ye? Oooh the hypocricy?!

20 uur geleden
Ed19601
Ed19601

Gebeurt in nederland net zo goed. In nederland wordt je gearresteerd voor het dragen van een varkensmuts, of een nederlandse vlag of 'hindeelijk staan te staan' of voor het maken van cartoons die niet de officiele mening verkondigen Maar ja, Hongarije, moet zwart gemaakt worden 'want Orban'

Dag geleden
Frank Heuvelman
Frank Heuvelman

nlmemory.info/play/PLiRKzqZCqP48lwb9So0SGuGVqLxR8RfOZ.html

Dag geleden
Sal Toyama
Sal Toyama

WTF... Hungary is the New China/DPRK?

Dag geleden
Jamie Wong
Jamie Wong

Mooi, en de criminelen die niet al op de hoogte waren van dit trucje zijn dat nu wel. Goed gedaan Nieuwsuur!

Dag geleden
TankdozerCavalry
TankdozerCavalry

www.nrc.nl/nieuws/2016/01/20/u-twittert-wel-heel-veel-zei-de-politie-1578392-a269897 Maandagmiddag kreeg Mark Jongeneel (28) een verontrustend telefoontje. Zijn moeder aan de lijn. Er waren net twee politieagenten aan de deur geweest die op zoek naar hem waren, maar ze vertelden niet waarom. Nu gingen ze op weg naar Jongeneels kantoor; hij heeft een incassobureau. Wat zou er aan de hand zijn? „Was ik zaterdagavond dronken, schoot nog door mijn hoofd.” Maar hij kon zich alles nog herinneren. „U twittert heel veel”, zeiden de agenten volgens Jongeneel toen ze hadden plaatsgenomen in zijn werkkamer. „Wij hebben orders gekregen om u te vragen op uw toon te letten. Uw tweets kunnen opruiend overkomen.”

Dag geleden
Thomas Esquivion Sarakasi
Thomas Esquivion Sarakasi

3 strikes ,jou OUT

Dag geleden
Yellownes
Yellownes

Actual fake news, no context.

Dag geleden
Deez Nutz
Deez Nutz

We importeren tienduizenden mensen per jaar maar het zijn de bejaarden....

Dag geleden
jordivandertorre
jordivandertorre

Dit is oud nieuws in de UK, maar daar worden mensen vervolgd om "gekwetste gevoelens". Ik vraag me werkelijk af wat schrijnender is.

Dag geleden
loomnati noscopers
loomnati noscopers

kijk maar naar die pug die de hitlergroet deed en die guy die daar een boete van 800 pond voor kreeg als voorbeeld van deze shit

Dag geleden
Frank Heuvelman
Frank Heuvelman

Soms schaam ik me ervoor Nederlander te zijn en dat gebeurd steeds vaker. Okay, 75% van de Amerikanen *_ZIJN_* natuurlijk gewoon gek maar dat betekend nog niet dat wij hier in Nederland hun typische arrogante onwetendheid met betrekking tot zo'n beetje alles wat er te leren valt moeten gaan na-apen waardoor wij hier in Holland, wetenschappelijk gezien, in één klap weer teruggeworpen lijken te zijn in de duistere middeleeuwen. Ik dacht, kennelijk ten onrechte, dat wij hier in ons nuchtere down-to-earth landje voldoende rationeel denkend en technisch onderlegd waren om te voorkomen dat we opgezadeld zouden geraken met een stelletje gefrustreerde, extreem verwaarloosde snotneuzen die allerlei pseudowetenschappelijke flauwekul menen te moeten gaan rondstrooien om daarmee zichzelf en ons, de rest van Nederland, vreesbarend voor lul zetten ten overstaan van het ietwat meer intelligente deel van onze soort. Yep, toegegeven, dit was een tamelijk kortzichtige overschatting mijnerzijds en ik voel me nu dan ook pijnlijk door de mand gevallen in het kruis getast. Auw.

Dag geleden
2psah2
2psah2

Net als in Nederland. Niet vergeten dat de politie bij mensen aan de deur kwamen aangezien deze mensen kritiek op facebook hadden op de massa immigratie.

Dag geleden
Frank Heuvelman
Frank Heuvelman

Massa immigratie in Nederland? Joh, je lult uit je nek. Je praat bij gebrek aan een eigen menig alleen maar anderen na die kennelijk van een andere planeet komen.

Dag geleden
Louis Caeiro Ramos
Louis Caeiro Ramos

Nieuwsuur is Fake News. Opzouten.

Dag geleden
Frank Heuvelman
Frank Heuvelman

Zout _jij_ maar op met je fake news. Kun je nou werkelijk niets originelers verzinnen? Oh wacht even, sorry bro. Natuurlijk ben je niet in staat om zelf iets te bedenken. Aard van het beestje, zeg maar.

Dag geleden
Patriots love their Nation
Patriots love their Nation

Een Nazi verhaal. Poland en Hongarije staan op voor hun landbelang Het zijn de Nazis binnen de EU die je vrijheden gaan wegnemen. De nieuwe wereldorder / globalism buit mensen uit. Dat weten we al lang. De EU, een Nazis droom.

Dag geleden
Nach Zehrer
Nach Zehrer

Iets vergelijkbaars gebeurt echter ook in het Verenigd Koninkrijk. Een goede vriend van mij is door een preek op Facebook tegen Islamitisch terrorisme en extremisme en kritiek op de aanpak hiervan tegen de Engelse regering 18 maanden in de gevangenis belandt. In de rechtbank als zowel in het locale nieuws werd zijn heel verhaal verdraaid om het te laten klinken dat hij een rechtsextremist is die de Islam uit wil roeien (dit heeft hij echter nooit gezegd. Hij zei dat extremisme van elke manier uitgeroeid moet worden. Rechts, Links, Islam, Christendom, Jodendom, et cetera). De woorden die hij gebruikt heeft waren misschien niet heel slim maar tot zijn verdediging: hij was boos, omdat dit na een aanslag in Londen was waar zijn vriendin in de buurt was, hij was geschrokken, gefrustreerd en boos. Als wij boos zijn zeggen we soms dingen die harder klinken dan wat ze zijn, dat ook op Facebook. Wij als online-vriendengroep van mensen van overal over de hele wereld hebben ons best gedaan om de aandacht van de media op dit verhaal te krijgen met de hoop dat het ware verhaal doorvertelt wordt maar helaas is dit niet gelukt. Ik schrijf dit om mijn frustratie te uiten aan de dingen die zowel mijn beste vriend zijn gebeurt en dat vergelijkbare dingen nu in Hongarije gebeuren, niemand moet voor een Facebook berichtje zomaar door de regering bestraft worden. Maar ik schrijf dus ook om mij af te vragen: Waarom wordt daar dus niet over gepraat in het nieuws maar over Hongarije wel? Hebben wij een te goede relatie met Engeland om zo over hen to mogen praten? Of zijn er andere redenen waarom dit zomaar mag gebeuren?

2 dagen geleden
James Anderson
James Anderson

Coming to the USA very soon.

2 dagen geleden
Mustafa Iraq
Mustafa Iraq

Niewusuur geniepige leuegnaars, diennaars van het duivelse systeem die graag mensen voor de gek houdt FREE PALESTINE PRESSTV.COM

2 dagen geleden
Majid Amd
Majid Amd

Shalom all

2 dagen geleden
Jerba Barba
Jerba Barba

over 20 jaar is het hier hetzelfde

2 dagen geleden
Jerba Barba
Jerba Barba

@AKARazorback dit gebeurt hier nog niet, ja enkele gevallen maar niet in het algemeen zonder weerstand van het volk. We gaan die kant op maar hier in Nederland zal je nog niet opgepakt worden om facebook berichten tegen de overheid. Geloof mij in 20 jaar zou je willen dat het nog zoals nu is. Overal zit mate in, ook in dictactuur en socialism.

Dag geleden
AKARazorback
AKARazorback

Het gebeurd nu al... ik weet niet waar jij leeft, maar dit is nu aan de hand in NL

Dag geleden
Abdullah Edilbi
Abdullah Edilbi

Hungry and poland and east Europe countries are worst than North Korea. Dictator governments

2 dagen geleden
Deez Nutz
Deez Nutz

Rot toch op

Dag geleden
Hangman Official full streams
Hangman Official full streams

Altijd leuk om het ziekenhuis in Sziofok te zien... Heb er zelf gezeten, drie maal. Een verschrikkelijk ziekenhuis. Corrupt als de tering. Zou het m'n ergste vijanden niet toewensen.

2 dagen geleden
K.I.P. TV
K.I.P. TV

corona komt uit de natuur en daarom is er ook een patent op!!! Alhoewel de website plots een disclaimer heeft geplaatst dat het niet om covid-19 gaat....onderzoek mensen. Nieuwsuur brengt geen nieuws! patents.justia.com/patent/10130701

2 dagen geleden
Morus Alba
Morus Alba

Ook in Nederland kun je door facebook berichten flink in de problemen komen. Ook politiebezoek, als je het heel bont maakt.

2 dagen geleden
Sander Gardenier
Sander Gardenier

Jur Van Oerle kijk maar eens naar nlmemory.info/video/o7GAoJCupnl7xKo/video.html en nlmemory.info/video/q4JqasRspH6lmIg/video.html

23 uur geleden
Jur Van Oerle
Jur Van Oerle

@Martien de Jong Ik ben oprecht wel geïnteresseerd waar je het dan precies over hebt. Kan je een paar voorbeelden noemen?

Dag geleden
Martien de Jong
Martien de Jong

@Jur Van Oerle dan heb je behoorlijk zitten slapen afgelopen tijd. of je kijkt alleen mainstream media, die melden dat niet.

Dag geleden
Jur Van Oerle
Jur Van Oerle

@Deez Nutz Nederland toch ook; Engeland ook... Waar heb je het over? Dat er nare dingen in Engeland en in Nederland gebeuren maakt toch niet dat het in Hongarije wel ok is? Ik moet het eerste geval nog meemaken dat er in Nederland iemand van het bed wordt gelicht vanwege het bekritiseren van de politiek

Dag geleden
Jur Van Oerle
Jur Van Oerle

Misschien gaat het een beetje ver, maar het is meer een privacy issue dan een politie issue. Als je zegt dat je iemand gaat 'afknallen', is dat ook niet zo handig natuurlijk. Dat de politiek daar totaal apeshit op gaat, is dan weer erg overdreven.

Dag geleden
william88805
william88805

In een toespraak voor de politiecadetten die na hun afstuderen aan de Nationale Universiteit voor Ambtenarenzaken hun eed aflegden op het Kasteel van Buda, waarschuwde premier Orbán hen dat “de toekomst die u als leden van de geüniformeerde diensten te wachten staat, geen vooruitzicht op eenvoud biedt”. “Verrassende en verontrustende ontwikkelingen vinden plaats”, legde Orbán uit in zijn toespraak, die door Breitbart wordt geciteerd. De gezondheidsstelsels van de welvarende landen zijn in enkele dagen tijd ingestort. Rijke landen zijn de weg ingeslagen naar een financiële ineenstorting. Een ongekende vuurstorm van geweld trekt door gerenommeerde steden, zei hij. Gewapende instanties die zich inzetten voor de handhaving van de orde worden vernederd op straat en in het politieke discours. Bewakers van de openbare orde worden als racistisch bestempeld. De publieke waardering voor mensen in uniform gaat neer, samen met de publieke standbeelden. De staat en de wet trekken zich terug van de straat. *Het is belangrijk dat u inziet dat Hongarije niet zo’n land is. Het is belangrijk dat u begrijpt dat het niet zo’n land zal worden.*

2 dagen geleden
william88805
william88805

Kan natuurlijk niet zo zijn dat alleen niet-blanken recht hebben op eigen land en gejammer daarover. Ly O Lay Ale Loya (Circle Dance) ~ Native Song nlmemory.info/video/aoygn7ifoXybyHg/video.html

2 dagen geleden
william88805
william88805

Confederaal Hongarije dreigt door de machtsdwang van de Federaal strevende EU op het hakblok terecht te komen. Dit mogen wij dus niet laten gebeuren. Tegen geen enkele prijs. Southern Soldier nlmemory.info/video/iIyandqpr2R31Zo/video.html

2 dagen geleden
william88805
william88805

Loreena McKennitt - Mummer's Dance (Dance of wolves) nlmemory.info/video/Y6yqY7SAooqe1aY/video.html

2 dagen geleden
big103D
big103D

Ohja natuurlijk, Orban de fatsoenlijke rechtse man is de grote vijand van het Ultra linkse Nieuwsuur.

2 dagen geleden
william88805
william88805

Het gaat constant zo - het is een systemisch links-radicale inquisitie wat als gesel het internet besmet. Daarom is dit gejank over de Hongaren juist zo absurd doorzichtig hypocriet. Hondenvoer is het. Grace Jones - Feel Up nlmemory.info/video/q2-jfs1-pYSa2Ws/video.html

2 dagen geleden
stony weed
stony weed

trap al die illegalen eens het land uit ,moet jij eens kijken hoeveel woningen er vrij komen!

2 dagen geleden
william88805
william88805

Zelfde uitzending had Nieuwsuur kunnen maken over Engeland, Zweden, Merkel Netz-DG etc. Maar nee, het zijn de niet-zo-diversiteits-verrijkende Hongaren die het pispaaltje moeten worden. Valt niet op.

2 dagen geleden
william88805
william88805

@Lucas Ik hou het bij liquide, niet dissonante, middelen. Chris Stapleton - Tennessee Whiskey nlmemory.info/video/ZbF6h8uNfoGrlJo/video.html

2 dagen geleden
william88805
william88805

​@Lucas Dissonantie is wanneer meer dan duizend vrouwen in Keulen en andere steden door moslim-immigranten worden verkracht en meer dan 1.400 minderjarige meisjes in Engeland waar de politie weigert op te treden uit angst om als racist te worden bestempeld (net als met de BLM-terreur) en waar de publieke omroepen zo goed als geheel weigeren over te berichten. Neem daar maar een pilletje voor. Voordat de P. uitbreekt Imperatrix Mundi nlmemory.info/video/dKt_dallo2N8qIA/video.html

2 dagen geleden
Lucas
Lucas

bwahaha welke pillen slik jij, absolute staat van dissonantie

2 dagen geleden
Boris B
Boris B

Wat de publieke omroep al-niet doet om niet pro EU en _'links'_ over te komen.... zucht. (en nog lukt het niet; zie de comment sectie hieronder)

2 dagen geleden
Peter
Peter

Dit probleem is in 5 minuten op te lossen. Het kabinet Rutte vestigt jaar na jaar nieuwe records op het gebied van immigratie uit de derde wereld. Mensen die ook nog eens slecht zijn voor de economie. Als je stopt met het naturaliseren van immigratie uit de derde wereld dan scheelt dat de komende decennia honderdduizenden woningen, en besparen we ook nog eens grote bedragen aan uitkeringen en criminaliteit. Maar in de leefwereld van de Linkse pers zijn allochtonen heilig, maar Nederlandse bejaarden de schuld geven (die dit land opgebouwd hebben), zoals in dit programma, dat mag dan weer wel.

2 dagen geleden
Tec Effect
Tec Effect

Ach hou toch op. Heel oost europa is een klote zooi. Helft van Europa is nog slechter dan Africa op z'n slechts. Serieus.

2 dagen geleden
AKARazorback
AKARazorback

Dit gebeurd hier ook hoor ... nu al

Dag geleden
Deez Nutz
Deez Nutz

Ja man dit is echt vele malen erger dan moordcommando's in Zuid Afrika lol

Dag geleden
B3AN
B3AN

jij hebt blijkbaar geen voet gezet in afrika

Dag geleden
Lucas
Lucas

Dat is een grote claim, heb je er ook concreet bewijs voor? (incl. vergelijkingen)

2 dagen geleden
william88805
william88805

_Gewapende agenten in je huis door één Facebookbericht_ Hier in beeld - ze knallen gewoon de zwarte piet schoorsteen van je dak af !! 😫 Asociaal die Hongaren! Sabaton - Ghost Division nlmemory.info/video/iaaso5CngmKrtYA/video.html

2 dagen geleden
william88805
william88805

_Gewapende agenten in je huis door één Facebookbericht_ Gelukkig zijn wij in Nederland beschaafd. Daar wordt je gewoon zonder proces van FB afgepleurd als je bijvoorbeeld WLM post.

2 dagen geleden
Boris B
Boris B

@william88805 en wat kan jou het nou schelen als iemand van geslacht wil veranderen? Denk je soms dat die vroeger niet bestonden? In de jaren 50 waren er percentueel net zoveel gays/lesbos/en mannen die voor vrouwen (en andersom) door het leven gingen (of zouden willen gaan), hoor. Alleen moest het allemaal stiekem, toen. Vanwege onze lieve heer's pastoor (die zelf ook vaak gay was).

Dag geleden
Boris B
Boris B

@william88805 Je kent de Nederlandse (en Britsche) geschiedenis niet echt, he?

Dag geleden
william88805
william88805

@Boris B : _Yep. Staat er nog steeds._ Onzin, staat er niet. Ben inmiddels gepokt en gemazeld, voordat ik beantwoord kopieer ik mijn post. Die er dus niet meer staat. Heb je email? Stuur ik het aan jou en mag je zelf beoordelen of dit buiten de normale Vmu valt. Hetgeen dus niet zo is. En dat gaat constant zo - het is een systemische links-radicale inquistitie wat als gesel het internet besmet. Daarom is dit gejank over de Hongaren juist zo absurd doorzichtig hypocriet.

2 dagen geleden
william88805
william88805

@Boris B _trouwens: wat is er nou zo beschaafd aan de westerse geschiedenis?_ Nou bijvroorbeeld omdat het westen in India de beschaving heeft bijgebracht dat niet de weduwen samen met hun dooie echtgenoot levend verbrand dienen te worden. Maar goed, je hebt gelijk, dat was vroeger zo. Nu hakken ze in het westen massaal de penissen af van kinderen die wijsgemaakt worden liever een meisje te zijn, op industriele schaal. Dus ja, je hebt gelijk, ook hier valt veel te verbeteren.

2 dagen geleden
Boris B
Boris B

@william88805 Yep. Staat er nogsteeds.

2 dagen geleden
BMW E46 Tuning & Fun
BMW E46 Tuning & Fun

Herzensguter mensch

2 dagen geleden
Chris Möhlmann
Chris Möhlmann

Over vrijheid gesproken

2 dagen geleden
John Doe
John Doe

Oh, heel even dacht ik dat jullie het over Nederland hadden: Afschaffen referendum, inrijden op protestvoerders, selectief opzeggen van democratische grondrechten in tijden van nood, de rechterlijke macht misbruiken om het vrije woord in te perken, het sturen van de wetenschappelijke opinie voor politieke doeleinden, discriminatie van inheemse bevolking op staatstelevisie... Maar jullie hebben gelijk, laten we vooral het belerende vingertje wijzen naar Orban! Wat daar gebeurt, dat kan echt niet door de beugel in een democratie!

2 dagen geleden
loomnati noscopers
loomnati noscopers

@thenonexistinghero er is een reden waarom ze zeggen van go woke get broke...

Dag geleden
thenonexistinghero
thenonexistinghero

@Boris B Zolang rechts z'n zakken maar vult kan het ze niks schelen wat er met links gebeurd.

Dag geleden
Boris B
Boris B

het blijft een werk in uitvoering, he. de samenleving? 't is allemaal de schuld van rechts.

2 dagen geleden
Pablo Abedul
Pablo Abedul

In de VK wordt je opgepakt wanneer je de definite van ' Woman ' twittert. In Duitsland is het ook al niet veel beter.

2 dagen geleden
Harry Beaver
Harry Beaver

@Boris B Ik kijk geen homo tv. Dat is iets voor jou.

Dag geleden
Boris B
Boris B

@Harry Beaver is fake news, Harry. Heb je zeker van Robert Hensen

Dag geleden
Harry Beaver
Harry Beaver

@Boris B Is letterlijk de realiteit jij nerd

2 dagen geleden
Pablo Abedul
Pablo Abedul

@Boris B Da's diep man ...

2 dagen geleden
Boris B
Boris B

bullshit papegaai

2 dagen geleden
Sneezas
Sneezas

Een prachtig land met een lelijke top... zo zonde. EDIT: aangezien een iemand het te letterlijk nam een een bedreiging wilde gooien... Ieder land heeft ze foute figuren het ene land iets meer dan de ander...

2 dagen geleden
henk alais
henk alais

de Rechercheur wilden anoniem blijven.... Nieuwsuur: we laten ze gezicht zien

2 dagen geleden
KM HK
KM HK

András Kádár die geïnterviewd werd door Saskia Dekkers woont in Berlijn en werkt voor de Open Society Foundations van dhr. Soros. Nu begrijp ik het filmpje iets beter.

2 dagen geleden
Olivier
Olivier

En de duitse journalist die de gevangenis in moest voor het plaatsen van een foto van Hitler met de grootmufti van Palestina? Daar niets over?

2 dagen geleden
Rick van der Wijst
Rick van der Wijst

@Olivier Hij heeft ten eerste volgens het gepaywallde artikel een taakstraf gekregen en voorwaardelijk celstraf, waartegen hij in hoger beroep is gegaan. Verder is er op geen een ander medium hierover iets te vinden. Ik zet veel vraagtekens bij je bronnen, Olivier.

Dag geleden
Olivier
Olivier

@Boris B is het niet waar dan?

2 dagen geleden
Olivier
Olivier

@Boris B tpo.nl/2017/08/19/doodeng-duitse-journalist-tot-6-maanden-veroordeeld-wegens-islamkritiek-op-facebook/

2 dagen geleden
Boris B
Boris B

omdat het niiet waar is, misschien?

2 dagen geleden
El Dee
El Dee

Goed punt. Maar de (massa) immigratie vormt ook een knelpunt in de zoektocht naar een huis, aangezien deze mensen ook een woning verkrijgen. Krijgen we hier ook een item over nieuwsuur?

2 dagen geleden
Lystic
Lystic

Ik ben best benauwd dat we dit in Nederland ook gaan zien. In de UK spreekt politie ook al mensen aan over Tweets. En in A'dam hebben wij ook een SJW kliek die tegen het vrije woord is. Onder het mom van woorden die kunnen kwetsen leggen ze discussies aan banden. De bedrijven in de USA die beslissen wat wij in Nederland mogen zeggen hebben door de opkomst van illiberalisme hun net rondom het woord steeds strakker gespannen. In Nederland mogen wij niet in die val lopen en we kunnen beter alternatieven bedenken/maken voor het Amerikaanse vangnet wellicht sluit.

2 dagen geleden
Harry Beaver
Harry Beaver

> e bedrijven in de USA die beslissen wat wij in Nederland mogen zeggen Je bedoelt joden. Dit is de schuld van joden.

2 dagen geleden
Lystic
Lystic

@Boris B Een weerwoord krijgen is fantastisch. Daar heb ik het ook niet over. Alles wat je hier opnoemt vind ik niet verkeerd. Ik vind het ook fantastisch dat je wat te vertellen hebt want als ik alleen met mezelf praat leer ik minder gauw nieuwe inzichten kennen. Ik heb het meer over de politie die mensen opsluit of bekeurt (Hongarije bijvoorbeeld) omdat ze ergens vraagtekens bij zetten op Facebook. Financiële diensten die op slot gaan voor mensen die worden bestempeld als fout. Op gronde van wilde beschuldigingen mensen niet meer toelaten tot school, of ontslaan van hun werk OOK als blijkt dat de beschuldigingen niet kloppen. De reclamebureaus die deze tijd misbruiken om te gaan dreigen met het massaal onttrekken van hun reclames als ze niet nog meer controle krijgen over wat jij en ik zien en zeggen. Feiten die door social media worden bestempeld als hate speech. De eindeloos groeiende lijst van hate symbols waaronder nu ook een aantal getallen en basis geometrie. De meestgebruikte platforms die nu meerdere malen betrapt zijn op het gekleurd modereren en selecteren met behulp van vooroordelen over politieke stromingen tijdens een verkiezing (ook die van Nederland zal daaraan onderhevig zijn) of van een discussie. En eigenlijk komt daar ook nog bij dat een heleboel nieuws dat we lezen kennelijk helemaal niet klopt. Ik hoop dat de Nederlandse media beter is in onderzoeksjournalistiek dan in de States want het is net alsof het allemaal opiniestukken zijn geworden zonder acht te slaan op feiten. Ik zie nu dagelijks artikelen waar niets van klopt. Je hoeft dan maar het filmpje te bekijken en het is vrijwel meteen duidelijk. Zoals die meneer die stellig beweert dat BLM een vreedzaam protest is in de States terwijl het gebouw achter hem afbrand. En ik hoor de ene na de andere moord vanuit die beweging voorbijkomen. Vandaag nog, iemand die 'all lives matter' durfde te zeggen. Ik begrijp dat het kan worden gezien als een afleiding van die beweging maar om dan te gaan schieten... En dat waait hier steeds over. Gelukkig in mindere mate, maar toch. En bij de meeste van die zaken kun je met gemak verdedigen dat het volledig legaal is wat er gebeurt. Maar het is wel een steeds dreigender omgeving voor discussie en feiten (en eerlijke verkiezingen). Dat komt denk ik ook grotendeels door de toenemende polarisatie. Ik maak me daar echt zorgen over.

2 dagen geleden
Boris B
Boris B

@Lystic "Vroeger", in het verzuilde Nederland was het niet anders. Je zou toen ook niet zomaar vanalles roepen zonder er op te letten tegen wie je het had. Toen moest je ook niet in een katholiek dorp op het marktplein op een stoel staand hatelijkheden over de paus gaan roepen, als je de dag erna bij de bakker wou solliciteren. Anders dan een dorpsplein, heeft geeft het internet je nu eenmaal een megafoon met veel groter bereik. En toch kan ik me niet goed voorstellen welke _"diensten"_ je nu gewijgerd zouden worden omdat je ergens een mening over hebt geroeptoeterd. Tenzij die mening ronduit haatdragend en/of gewelddadig is, misschien? (want _aanzetten tot haat en/of geweld,_ daar hebben we nu eenmaal regels tegen gemaakt; vrijheid van meenigsuiting of niet) Maar, neem bv als Derksen bij voetbal-inside zegt dat homos niet moeten zeuren, en daar dan op gereageert word met: _"Leo weet niet waar ie over lult",_ kan je er donder op zeggen dat ie in het volgende programma iets zegt als: _"je mag in dit land ook niks meer zeggen"._ Ik snap dat niet. Niemand zegt toch dat ie dat niet had mogen zeggen? Wat ik dan _eigenlijk_ hoor is: _"die mensen mogen niet zeggen dat ik niet weet waar ik over praat"._ Het is de omgekeerde wereld en behoorlijk vals om te suggereren dat wanneer je een tegen-woord krijgt, je ze beschuldigt van je de mond te willen snoeren. (was die zin nog te volgen, of...? ;-) Ik merk dat ik me wat moeilijk uitdruk)

2 dagen geleden
Lystic
Lystic

@Boris B Dat zou kunnen. Dat ben ik zelf niet tegengekomen. Natuurlijk mag je meningen verkondigen die tegen Zwarte Piet zijn. Dat vind ik ook een interessante discussie. Kijk, of het vrije woord nou linksom of rechtsom wordt beklemd, ik ben daar benauwd voor want ik ben best een vrij denker met uiteenlopende (en veranderende) meningen. Soms vrij extreme meningen en dat vind ik ook interessant om zo in het leven te staan. Maar ik krijg steeds meer het gevoel dat ik moet oppassen wat ik waar zeg, ook als het goede of belangrijke punten zijn om te maken. Niet zozeer omdat het gevoelig ligt maar omdat het allemaal jaren na dato gebruikt kan worden om je in een hok te plaatsen en je diensten te weigeren. En nu gebeurt dat met bepaalde mensen ver van mijn huis, maar morgen kan ik of jij het doelwit zijn, want daar zit weinig tot geen redelijkheid achter. En er is geen manier om je daar goed voor te beschermen.

2 dagen geleden
Boris B
Boris B

het rare is dat het vaak de _rechtse_ kliek is die gaat zitten klagen dat je _"in dit land ook niks meer zeggen mag'_ als je van de vrijheid van menings-uiting gebruik maakt om b.v sommige uitingen _"rassistisch"_ te noemen. Kunnen ze niet tegen en gaan gelijk klagen dat _hun_ vrijheid beperkt wordt. (natuurlijk mag je zeggen dat er niks mis is met zwarte Piet, maar mag IK dan ook gewoon zeggen dat ik er wel iets tegen heb, of niet dan?)

2 dagen geleden
Gonzalotrece
Gonzalotrece

What?

2 dagen geleden
Sir lolallot
Sir lolallot

Freedom is an illusion

2 dagen geleden
Meridon Mage
Meridon Mage

Reisvaccinaties, aan de prep, vegetarier, de juiste earrings, synthetischejas, bioelectriciteitssensors in de plantenpotjes, oervariantzaaigoed, plasmainductiegyrospheremotor, DNA Reparatie Qubitical Transcodesoftware, 3D Printers & 32 jaar werken voor liberale vrijheidsstelling, prep van 0 - 18, barnacle remover for ships om de Papilomavirus knobbel welke is gaan roesten door je douche opzetstuk tot het laatste druppeltje Arsenicum uit te mijnen in de pause van een minecraft metalconcert!

2 dagen geleden
Meridon Mage
Meridon Mage

Sorry, maar ik mocht niet meedoen met Commissie Stiekem!

2 dagen geleden
Esau Huwae
Esau Huwae

Love♥️💋🇮🇱🇵🇸❤😍

3 dagen geleden
Frank Zuylen
Frank Zuylen

Vlak de rol van de grote bouwers niet uit. Het is echt niet zo dat er de laatste jaren niet gebouwd is, er is alleen niet gebouwd voor de doelgroepen die het hardst om een woning verlegen zitten. Ik heb de indruk dat de bouwwereld de woningmarkt manipuleert. Ze heeft zelfs grote invloed op de politiek. NEPROM schuift bij het ministerie aan om de regelgeving in de nieuwe Omgevingswet te bespreken. Alles wordt door de bouwwereld uit de kast gehaald om de bouwnijverheid tot in lengte van jaren een dikke boterham te bezorgen. Waar wordt het meeste marge gemaakt? In de vrije sector koop en duurdere huur. Dus het grootste deel van de projecten die door ontwikkelaars worden gerealiseerd hebben een overmaat aan dit type woningen. Ze zijn niet alleen bedoeld voor bewoners uit de betreffende gemeente, nee, de ontwikkelaars trekken ook kapitaalkrachtige nieuwkomers van elders aan. Ondertussen raakt in veel gemeenten de beschikbare bouwgrond op. Gemeenten zijn niet meer gewend zelf het voortouw te nemen, maar wachten op initiatieven uit de markt. Met veel moeite proberen gemeentebesturen een aandeel sociale woningbouw in de lopende bouwprogramma's te krijgen, of te verhogen. Waar vroeger de zeggenschap voor woningbouwprogramma's bij de gemeente lag zijn het nu de bouwers en in hun spoor de projectontwikkelaars en investeerders die de maat slaan. Nog even in herinnering roepen: toen de kredietcrisis zich aandiende kwamen veel bouwprojecten stil te liggen. Het was duidelijk dat de investeerders, die toch vooral op rendement op de korte termijn mikken, pas op de plaats maakten met hun investeringen, in afwachting van betere tijden. En toen kwam daar nog eens de verhuurdersheffing overheen, waarvan niemand begreep wat die greep in de kas van de woningcorporaties nou zou moeten oplossen.

3 dagen geleden
samierwolf
samierwolf

Maxime Verhagen gaat de geschiedenis in als degene die de CDA ten gronde heeft gericht.

3 dagen geleden
Me Me
Me Me

Maar mijn leave landgenoten geloof deze leugenaars niet.

3 dagen geleden
Me Me
Me Me

Deze mensen willen de Nederlandse volk laten assumeren wat zij beweren is dat het allemaal de werkelijke realiteit is.

3 dagen geleden
CMansonite
CMansonite

Stel je voor, je bent lekker aan het shitposten en twee dagen later staan de Wouten naast je computer... Ja Gerard van Maaswijk, nu niet meer zo'n grote bek hé, in de comments?

3 dagen geleden
IIIAHMIII A Hyrule Master
IIIAHMIII A Hyrule Master

Alleen maar leuk kan je ze voor de rechter slepen.

Dag geleden
Martien de Jong
Martien de Jong

Denk dat velen in Nederland zich dat niet meer hoeven voor te stellen...

Dag geleden
Bensel15
Bensel15

Er zijn in nederland ook mensen van hun bed gelicht (een bekende cartoonist bijv) vanwege kritiek op de regering. Ook genoeg voorbeelden van mensen die politie aan de deur hebben gehad

2 dagen geleden
PH1M (Bernard)
PH1M (Bernard)

Ja dan komt de lokale veldwachter even een babbeltje maken. Nee hoor, hier in NL komt dan de DSI met toeters en bellen, blauw blauw, linkerbaan op de snelweg, minimaal 160 km/h naar je toe gereden om met alle bombarie met een stormram je huis binnenvallen. Vroeger in de WOII riepen ze tenminste nog AUFMACHEN.. wat een vriendelijke mensen waren dat nog he...

2 dagen geleden
GreenOne
GreenOne

Corona is gewoon een smoes om complete wereld macht te grijpen.

3 dagen geleden
Jan Marten Cuperus
Jan Marten Cuperus

@Boris B je vergeet dat ze betaald zijn door links

2 dagen geleden
Boris B
Boris B

Yep. En al die mensen die op de IC aan de beademing en in coma gehouden worden zijn aanstellers.

2 dagen geleden
Niels Abdioska
Niels Abdioska

Sociale recherche is nooit sociaal

3 dagen geleden
Eric Cartman
Eric Cartman

Daarom moet je geen Facebook hebben, maar Pornhub.

3 dagen geleden
Frank Heuvelman
Frank Heuvelman

@Eric Cartman Ik heb alleen geen nichtje van 3. Ook niet van 4 of ouder. Met andere woorden, Je hebt jezelf laten naaien, Eric. In je slaap. Echt waar hoor jongen, hands kross mei hart. Goh, wat is dat nou weer lullig voor jullie. Verdorie.

Uur geleden
Eric Cartman
Eric Cartman

Frank Heuvelman Nee ik heb je nichtje van 3 al

14 uur geleden
Frank Heuvelman
Frank Heuvelman

Wat heb jij met pornhub te maken, Eric? Jij hebt je moeder toch?

Dag geleden
AFL REDEEMED
AFL REDEEMED

dacht dat het westen orban een held vond

3 dagen geleden
AFL REDEEMED
AFL REDEEMED

leiders hebben ceausescu's einde dus niet helemaal vergeten

3 dagen geleden
Jasper Janssen
Jasper Janssen

Dat is een ander land.

19 uur geleden
Joost J
Joost J

Dit is waarom Hongarije uit de EU moet.

3 dagen geleden
Harry Beaver
Harry Beaver

jij moet gaan poepen, nerd.

2 dagen geleden
Dead End
Dead End

@Metal Videos Hongarije is al langer onderdeel van de EU dan jij waarschijnlijk op deze aardkloot rondhuppelt.

3 dagen geleden
Joost J
Joost J

@Metal Videos ..jawel

3 dagen geleden
Metal Videos
Metal Videos

ze zijn sowieso al uit de EU lol. nooit een EU land geweest. het blijft een europees land want het ligt in de continetn europa

3 dagen geleden
Franzisska Pool
Franzisska Pool

Leugens fake nieuws.

3 dagen geleden
M. de k.
M. de k.

Nou vertel, wat zijn de feiten wel? Of zet je dit onder elk ding neer dat je niet leuk vind

Dag geleden
Jan Marten Cuperus
Jan Marten Cuperus

Wat een hilarische commentsectie weer. Zelfs hier krijgt Rutte de schuld van. Doe wat met je leven en wijs niet gelijk naar de overheid als je je shirt verkeerd om aantrekt 's ochtends. En nee, ik stem niet op Rutte.

3 dagen geleden
Jan Marten Cuperus
Jan Marten Cuperus

@Harry Beaver tegen wie praat je?

2 dagen geleden
Harry Beaver
Harry Beaver

is je iq lager dan 100?

2 dagen geleden
Blah b
Blah b

@Boris B Het is nog nooit gebeurd dat de VVD aan de touwtjes trekt, dus dat is logisch. Tip: Google het woord 'coalitie' een keer. Overdenk wat het betekend.

2 dagen geleden
Boris B
Boris B

@joostvhts lees de comment-sectie; 't is altijd de schiuld van links; maakt niet uit wat.

2 dagen geleden
joostvhts
joostvhts

@Boris B wat

2 dagen geleden
Beyza Tuna
Beyza Tuna

Nederlanders miepen over dat het HEN landt is terwijl wereld ALLES VaN ALLAH IS!!!

3 dagen geleden
Margo Muller
Margo Muller

Hebben jullie ook zo'n goed wetenschappelijk onderzoek voor wat betreft Covid-19. Zoals; Het aantal sterfgevallen per land, gestorven áán Corona, niet met Corona, verdeeld over leeftijdscatagorie. Waar zijn jullie wetenschappelijke bewijzen!!!!!, behalve jullie onbetrouwbare test. Hoe minder corona gevallen, hoe onbetrouwbaarder de test!! En jullie blijven maar testen, testen, testen. KOM met bewijzen en ik geloof jullie!

3 dagen geleden
Cor Klompe
Cor Klompe

Wat dachten we van alle bekeuringen in Nederland tijdens de corona oudere mensen wekenlang opgesloten kinderen die niet op visite konden bij ouders die het in het bejaardenhuis opgesloten zijn maar ik raad het alweer de linkse pers

3 dagen geleden
Cor Klompe
Cor Klompe

Het is in Nederland nog veel erger altijd maar weer dat waarschuwende vingertje En ik geloof er geen flikker van orban en fidesz staan voor christelijke normen en waarde

3 dagen geleden
Harry Beaver
Harry Beaver

@Jan Marten Cuperus ik geloof er geen ree t van, jij nerd.

2 dagen geleden
cdcdrr
cdcdrr

Ha! Normen en waarden is een CDA cliche. Dat soort mensen moet je niet met jouw rechten vertrouwen.

2 dagen geleden
Jan Marten Cuperus
Jan Marten Cuperus

Mijn vriendin is Hongaars en reken maar dat het geen zuivere koffie is daar met deze meneer..

3 dagen geleden
Odytje
Odytje

De Linkse dictatuur beschuldigd een andere dictatuur.

3 dagen geleden
Odytje
Odytje

@Frank Heuvelman : Zo te zien nooit goed opgelet tijdens geschiedenis lessen! De Chinese dictatuur domineert de Chinese media, onderwijs en de gerechtelijkemacht. Hier in NL domineert LINKS de media, het onderwijs en de gerechtelijkemacht. Dus wij leven in een linkse dictatuur en de democratie en de journalistiek is dood. Behalve voor links gehersenspoelde die een haat hebben tegen democratie. Weet jij wel wat democratie is? Noem de 3 kernwaarden vd democratie. Kom maar op!

19 uur geleden
Frank Heuvelman
Frank Heuvelman

Welke linkse dictatuur, Auditje? Je schrijft trouwens wél Links met een hoofdletter. Dat is dan toch weer verdomd aardig van je. Hoop ik.

Dag geleden
Richard Dane
Richard Dane

ok... dit is dus precies wat links Nederland hier ook wil.

3 dagen geleden
Boris B
Boris B

@Deez Nutz Inderdaad. Het begon nl. met gastarbeiders (rechtse werkgevers). En wapen-leveranties aan brandhaarden ver van huis (en je geen reet interesseren voor de vluchtelingen stromen die het veroorzaakt) is ook niet echt _'links'_ te noemen. Ik ben trouwens zelf niet _'links',_ he.

Dag geleden
Deez Nutz
Deez Nutz

@Boris B Massa migratie is namelijk een rechts iets.

Dag geleden
Deez Nutz
Deez Nutz

@Boris B HAHAHAHAHHAHAHAAHAAHAHAHAHAAHAHAHA

Dag geleden
Boris B
Boris B

gast: rechts Nederland is al sinds mensenheugenis aan de macht, hier.

2 dagen geleden
Jan Pieterszoon Coen
Jan Pieterszoon Coen

Het zelfde gaat gebeuren over 20 jaar als je zegt dat er 2 geslachten zijn

3 dagen geleden
thenonexistinghero
thenonexistinghero

Tja, in de VK word je al in de cel gegooid als je zegt dat een transgender vrouw (van man naar vrouw) een man is, ook al is dat gewoon een wetenschappelijk feit.

Dag geleden
Nach Zehrer
Nach Zehrer

20? Maak er maar 5 van, makker.

2 dagen geleden
Boris B
Boris B

achguttegut.

3 dagen geleden
ilham hartje
ilham hartje

Die Hollander is echt een racist 🤬🤬🤬

3 dagen geleden
Lafayette19P
Lafayette19P

Nieuwsuur: fake nieuws! Het onderzoek is uitgevoerd onder 1.017 mensen en de vraagstelling was suggestief. Als je het werkelijke onderzoek bekijkt is evident dat jullie een bepaald beeld willen schetsen met alle fragmenten van zowel complotdenkers alsook de alleswetende gedragswetenschapper. Jullie hebben het niet over de grote meerderheid uit dit kleine onderzoek die "weet niet" heeft ingevuld bij gebrek aan een beter antwoord. Hun politieke voorkeur , opleidingsniveau en leeftijd is waarschijnlijk niet anders als vd mensen die "ja" of "nee" zeiden op een stelling. Of is dat niet de moeite waard om te onderzoeken? De meerderheid van zogenaamde complotdenkers denkt écht wel even wat verder door en daar zouden jullie je als "journalisten" eens over moeten berichten ipv dit framend en eenzijdig verhaal. Echt riooljournalistiek dit😝!

3 dagen geleden
Frank Slegers
Frank Slegers

Kan er nier gewoon gezegd worden: MINDER VOLK ! Als Amerika(USA) net zo dicht bevolkt was als NL, dan waren ze met 4 miljard !

3 dagen geleden
MinuteVideos Nederland
MinuteVideos Nederland

Laat je inspireren én informeren door waargebeurde verhalen. Op ons kanaal bespreken wij d.m.v. illustratie animatie lastige (taboe) onderwerpen. Deze verhalen worden ingestuurd door mensen zoals jij, vanuit de hele wereld. Neem gerust een kijkje, en als je zelf een mooi, authentiek verhaal hebt, stuur het dan op via de link in de beschrijving van onze video's. 💖

3 dagen geleden
Jan Sanono
Jan Sanono

Maar toch blijft rechts Nederland Orban steunen.

3 dagen geleden
Jan Sanono
Jan Sanono

Blah b mijn *conservatief* links? Terug naar school maat

2 dagen geleden
Whoopsie DayZ
Whoopsie DayZ

Dit stuk is compleet overdreven. Dit is gewoon hypocriet. Propaganda. In de VK en Duitsland worden juist mensen opgepakt voor dit soort dingen. Daar worden soms 90 jarige oude vrouwtjes opgepakt omdat ze een "anti-immigratie meme" hebben gedeeld op facebook.

2 dagen geleden
Olivier
Olivier

Ik steunde Orban om hij zich verzet tegen massale immigratie, maar dit is wel schrijnend slecht van hem.

2 dagen geleden
Blah b
Blah b

Je bent in de war. Het is jouw conservatief-links dat geil wordt van een dictatuur vestigen zoals Orban doet.

3 dagen geleden
Daniel Stanneveld
Daniel Stanneveld

Dit is niet waar rechtse liberale kapitalisten achter staan🤦‍♂️🤦‍♂️ Dit heet niet rechts maar extreem radicaal rechts

3 dagen geleden
thommie busch
thommie busch

Wat een ander land, smerig

3 dagen geleden
VriendRick
VriendRick

Angstige bestuurders die hun bevoorrechte positie dreigen kwijt te raken vervallen tot dictoriale onderdrukking! De eu verliest draagkracht door hun stompzinnige beleid. Deze ongekozen bestuurders verliezen steeds meer steun van het volk. Ze zijn nu enkel nog maar met zelfverrijking bezig en willen deze bevoorrechte positie met alle middelen zo lang mogelijk vasthouden. Maar ze zitten in een zinkend schip en dat weten ze.

3 dagen geleden
A R T
A R T

Dit staat in Nederland ook te gebeuren. De nieuwe Coronawetgeving zal hiervoor gebruikt worden.

3 dagen geleden
Boris B
Boris B

welke wetgeving?

2 dagen geleden
Dick Cheesehead
Dick Cheesehead

WHAHAHAHAHAHAHAHA. Moet je eens in Duitsland, het VK en Frankrijk kijken wat daar gebeurt met mensen die gemene woordjes op het internet schrijven. Maar nee hoor, Hongarije moet weer even gepakt worden door de leugenpers. De propaganda is uit, Hilversum.

3 dagen geleden
Dick Cheesehead
Dick Cheesehead

@Walther - Hahahaha, 'journalisten', whahaaha.

Dag geleden
Harry Beaver
Harry Beaver

@Walther - Je klinkt dom.

Dag geleden
Walther -
Walther -

@Harry Beaver ga lekker naar je flat earth en yoga chakra playlists kijken, waarom zou je ook wat zinnigs uitkramen

Dag geleden
AKARazorback
AKARazorback

@Geert Adriaans Boomgaard Het is altijd makkelijker om weg te kijken, en te zien dat het elders erger is. Maar dat neemt niet weg dat dit NU in NL aan de hand is... Boeren die protesteren? De touwtrekkers opgepakt door ME. Protesteren tegen C19 maatregels? Touwtrekkers opgepakt. Kritiek op klimaatmaffia? Opgepakt (Rypke Zeilmaker en Jan Nieboer). Dus ga je eens druk maken om je eigen land ipv wat er ver(der) weg gebeurd.

Dag geleden
Harry Beaver
Harry Beaver

@Walther - Bek dicht nerd.

Dag geleden
Daan Van t slot
Daan Van t slot

De mensen die hier verantwoordelijk voor zijn moet eens goed nadenken van wat ze andere aandoen

3 dagen geleden
Hangman Official full streams
Hangman Official full streams

Hongarije word door de maffia gerund. Heb er zelf 11 jaar gewoond. Leuke mensen, mooi land, maar de politie, medische hulp en politici zijn allemaal voor daalders te koop als je binnenlander bent, je ergste vijand als je buitenlander bent. Die geven werkelijk geen ene reet om wat ze anderman aan doen.

2 dagen geleden
Daan Van t slot
Daan Van t slot

Dit is democratie laat mij niet lachen ik lach die minsters uit ik kots op ze😁

3 dagen geleden
Boris B
Boris B

hoeveel is de bijstand nu, per maand?

2 dagen geleden
Daan Van t slot
Daan Van t slot

Al deze doden zijn de schuld van de regering

3 dagen geleden
Robert Broek
Robert Broek

nlmemory.info/video/l6GEnrt_cH5nmng/video.html Focus is consoiussness energy just belief in God Magic spells on water😉and electrons akashas records computer for all electrons😈

3 dagen geleden
Robert Broek
Robert Broek

Just program ther water with your consoiussness it wil fuck up ther water and DNA incl all of ther family😉water memory dr emoto water experiment😈cymatic curs program for your bio electric body

3 dagen geleden
THO-BRO2000
THO-BRO2000

Een schoolvoorbeeld van een goed en democratisch land, aldus Thiery Baudet. Hij vind Orban een held. Heeft ie al meerdere keren laten blijken en letterlijk gezegd. Ik schaam me als Nederlander voor mensen zoals hij...

3 dagen geleden
Yellow Penguin
Yellow Penguin

​@Blah b Waar heb je het over? Ik vraag alleen waar je op basseert dat hij betaald krijgt uit Washington. Over het algemeen zijn "alt-right" bronnen bullshit, dus vandaar dat ik vroeg om een betrouwbare bron.

2 dagen geleden
Blah b
Blah b

@Yellow Penguin Baudet zelf geeft toe dat hij instructiemeetings heeft met Amerikaanse extremisten zoals Jared Taylor, dus je kunt dit achterhoedegevecht beter niet voeren. www.nu.nl/politiek/5057579/baudet-ontmoette-extreem-rechtse-jared-taylor-om-verdiepen-in-alt-right.html Ik bedoel, ik weet dat je getraind bent om zodra je iets hoort van vrije media of andere bronnen die niet alt-right zijn direct te roepen dat het nep is. Maar toch, doe het niet, het is een achterhoedegevecht dat je altijd zult verliezen.

2 dagen geleden
Yellow Penguin
Yellow Penguin

@Blah b Aha. En dat heb jij uit onafhankelijke betrouwbare bron vernomen? Of heb je dat zelf verzonnen na het lezen van een hoop wazige Facebook posts?

2 dagen geleden
Blah b
Blah b

Hij kan het niet helpen. Het script uit Washington zei dat nou eenmaal, en als hij dat niet afratelt krijgt hij niet betaald.

3 dagen geleden
Yellow Penguin
Yellow Penguin

@Dick Cheesehead Het is niet het een of het ander. Dat het in het VK een shitzooi is, maakt nog niet dat Orban zo'n geweldige vent is.

3 dagen geleden
J J
J J

Ook in Nederland hoor! Hirsch Ballin (CDA) wilde zelfs de nu al beperkte vrijheid van meningsuiting nog veel verder laten inperken en liet cartoonist Gregorius Nekschot om een tekeningetje van jaren eerder door een zwaar bewapend arrestatieteam van 10 man arresteren, computer, telefoon, harde schijf en tekeningen (!) in beslag nemen. Nekschot moest vervolgens zonder (echte) juridische redenen of noodzaak in de cel overnachten. Jaren later werd dit pas geseponeerd, maar niet voordat Hirsch Ballin probeerde het belachelijk maken van geloof (nog) strafbaarder te maken. CDA heeft het later nog vaker geprobeerd, want volgens hen is iedereen gelijk, maar zijn mensen met een godsdienstwaan toch ietsje gelijker.

3 dagen geleden
Pieter
Pieter

Orban is een dictator en Hongarije is een bananenrepubliek aan het worden. Het is bijna weer terug naar de idiote dictatuur onder het communisme. Idioot dat dit land nog in de EU zit.

3 dagen geleden
M. de k.
M. de k.

@Harry Beaver turkeije zit niet in de EU, en is al problematisch in Nato dus zal ook niet gebeuren bimnen de komende 20 jaar

Dag geleden
Harry Beaver
Harry Beaver

Hoe zit het met turkije? letterlijk oorlog aan het voeren tegen Griekenland. Heb je daar een mening over?

2 dagen geleden
gloglebag
gloglebag

​@Blah b Dat is diezelfde justitie die de interracial moordgraad verbergt? Want ik weet meer over hoeveel Palestijnen door Israëliërs gedood zijn dan blanke Nederlanders door afrikanen of mensen uit het midden oosten. Justitie beschermt niet mensen die ontslagen worden omdat ze de disfunctie, misdaad en gedrag van bruinen mensen eerlijk bespreken, ze beschermen juist de disfunctionele mensen die overal problemen veroorzaken waar ze komen en binnen de kortste keren racisme roepen wanneer dingen niet hun weg op gaan. Het kan best dat Wilders via Rusland gefinancierd wordt, immers banken, Paypals, en de kickstarters in het westen weigeren steeds vaker zaken te doen met mensen die bestempeld worden als rechts door types zoals jij. Intussen heb je natuurlijk geen enkele probleem met het afschaffen van ID kaarten bij het stemmen zoals vaak in de VS gebeurt. Het is geen buitenlandse inmenging wanneer miljoenen mensen massaal naar je land immigreren en stemmen naar wat goed is voor hun thuisland.

2 dagen geleden
Blah b
Blah b

@Dick Cheesehead Uh, nee. Wilders wordt zelfs beschermd door justitie. Als ze Wilders wilden hebben hadden ze namelijk even zijn bankgegevens opgevraagd en alle boekingen "Van ome Poetin, je weet wat je hoort te zeggen he Geert?" openbaar gemaakt, om hem daarna voor landverraad aan te klagen.

2 dagen geleden
Atheïst
Atheïst

@Dick Cheesehead Helaas heb jij totaal niets begrepen van de opmerking van Pieter. Hij heeft helemaal gelijk. ERUIT ermee.

2 dagen geleden