Jacob Plat
Jacob Plat

Ik ruik poep!

Dag geleden
Nikola Tesla
Nikola Tesla

Ik heb dringend geld nodig, kunt u mij een beetje doneren als uw economische situatie goed is? IBAN: TR90 0013 4000 0145 5086 6000 02 Voor- en achternaam: Fatih Akkoş

Dag geleden
DomiTastyVideos
DomiTastyVideos

Ik kijk dit op me iPad dus ik maak me geen zorgen over de big brother gedoe

Dag geleden
Cailin
Cailin

Hou nou eens op met dat gezeik over privacy!! als iemand van jouw familie of vrienden,ziek word of dood gaat,dan piepen we wel anders,Ezels!!

Dag geleden
Darco Donnoleonne
Darco Donnoleonne

Maar helpt ook om jou Locatie uit te zetten

Dag geleden
Darco Donnoleonne
Darco Donnoleonne

Bij deze zet jou mobiel uit en dan kunnen ze jou niet traceren,ik heb dit getest en werkt

Dag geleden
Thijs Willems
Thijs Willems

Jullie zijn de beste politieagenten

Dag geleden
Mistah Nogood
Mistah Nogood

Mejong...wat een drama weer. Laat je leven niet leiden door angst, vooral wanneer het om "privacy"gaat. Wanneer je de deur al uitstapt heb je geen privacy meer, je adres is sowieso al bekend bij de overheid, je hebt een identiteitsbewijs dus de overheid heeft je al in de pocket, overal camera's en ze plaatsen overal zendmasten en antennes om ook jou voor internet te voorzien. Je hebt je totaal al overgeleverd aan de staat en de wereld en dat vrijwillig nog wel, alhoewel onbewust.. Dit speelt al zolang en snap dat mensen het nu pas gaan inzien vanwege de hypefocus op een epidemie. In al die tijd, sinds dat er camera's zijn, hebben de meeste mensen nooit geen last van de overheid gehad. Oooh mijn god, ze houden me in de gaten want dit en dat en zus en zo, camera's..chips.. Waar maak je je druk om, heb je wat te verbergen en wat maakt het uiteindelijk uit... niks is voor eeuwig. Leef zoals je wil en laat je niet leiden door wantrouwen. Hoewel terecht, je veranderd er toch niks aan dus fuck it allemaal. Of hak die zendmasten om en word een rebellenleider en keer je tot de overheid!! HUPS!! TEGEN DE STAAT VECHTEN!!! STATEMENT MAKEN EN HOPEN OP EEN REVOLUTIE!!! *sarcasme 101* Focus je op wat je blij maakt in het leven in plaats van wat je angstig,boos of verdrietig maakt.

Dag geleden
Elly Elzinga
Elly Elzinga

Belachelijk.. Is dit überhaupt juridisch gezien toegestaan? Ik heb het al vaker gezegd de afgelopen weken, we kunnen de overheid niet vertrouwen. Er wordt met van alles en nogwat geknoeid, waarheden worden verdraaid.. Maar veel mensen willen het niet zien en geloven alles wat er gezegd wordt. Het coronavirus wordt naar mijn mening ongelofelijk misbruikt om ons dingen op te leggen die ze anders niet zouden kunnen doen, zoals dus de locatiegegevens (en wie weet wat nog meer) gebruiken, ons van het contant geld afhelpen (oh wat is dat geld gevaarlijk, daarom mag je het met je handen uit je portemonnee pakken, op de toonbank leggen en mag iemand anders het dan vervolgens wel met zijn of haar handen aanraken, ziet u de ironie hierin?), onze vrijheid wordt afgenomen.. Maar toch geloven nog veel mensen dat er totaal geen complottheorieën achter de hele zogenaamde corona crisis zitten, terwijl zelfs de sterftecijfers toch echt duidelijk aangeven dat deze maatregelen veel te ver gaan..

Dag geleden
Michel van de Pol
Michel van de Pol

Hoe kan het dat iemand met mavo 4 IQ denk vermogen op die positie zit?

Dag geleden
Kingdomrecords Amsterdam
Kingdomrecords Amsterdam

Ja en al die hollandse politici aanpakken die jaren wachtgeld ontvangen die zijn nog het ergst

Dag geleden
GhostFTW 2280
GhostFTW 2280

Heel simpel of je past je aan of je tyft op naar de sahara

Dag geleden
Dop Ra
Dop Ra

Je telefoon is niks meer dan een geglorificeerde enkelband in een open gevangenis. We veranderen steeds meer in vrije uitloop gevangenen dat was al duidelijk ver voor de sleep wet.

Dag geleden
Delano
Delano

Toevallig ook een storing bij KPN VODAVONE EN T-MOBILE vandaag

Dag geleden
PJ Bokma
PJ Bokma

Dit soort ongein werden we jaren geleden al voor gewaarschuwd door Peter Vlemmix met zijn documentaire Panopticon. Hier te zien: vimeo.com/52165457

Dag geleden
Mary van Wijk
Mary van Wijk

Die zionisten in het gestolen land praten over privacy kijk wat ze met de Palestijnen doen, fall cabal, het begint en eindigt met israhell. Alle data zit opgeslagen in israhell een tijdje terug heeft satanyahu in een toespraak daarover flink staan opscheppen, wie de data heeft heeft de macht, hij dus.

Dag geleden
Simon Sloototter
Simon Sloototter

De communicatie was niet geheel strak, maar het wordt wel een hele goede 1 APRIL GRAP.

Dag geleden
Moha Stits
Moha Stits

Gek. Ik heb ook een vlog over corona geplaatst. Check mijn vlog en sub als je wil.

Dag geleden
Justus ten Berge
Justus ten Berge

Wat heeft men te verbergen om privacy boven gezondheid te plaatsen. Deze mensen maken zich drukker om hun privacy dan om hun gezondheid. Maar ik wil wel eens weten wat je er van vind als een geliefde, een kind, een ouder of grootouder van je overlijd en je erachter komt dat het voorkomen had kunnen worden met de lokatie data van je mobiel. Als je zóó gesteld bent op je privacy moet je gewoon geen mobiel toestel nemen.

Dag geleden
Cvermeir
Cvermeir

Lol, in de privacywetgeving staat dat er altijd een opt-out moet zijn! Dus als je jezelf inschrijft om het aantal sterfgevallen te verminderen, de wetenschap vooruit te helpen, de isolatie maatregelen te fine-tunen in deze donkere tijden, dan kan je jezelf later terug uitschrijven. Als jij hier paranoia van wordt, dan ben je ofwel crimineel ofwel heb je prioriteiten niet op een rijtje. Hopelijk ben jij het dan niet die het verkeerde lot trekt wat voorkomen had kunnen worden. Denk aan wat je lief is, en wat je daarvoor nu tijdelijk voor zou moeten opgeven? Het is niet dat politici dit verzonnen hebben (ze willen uiteraard wel de pluimen hiervan opstrijken, alsof het hun eigen groots idee is). Kijk naar Zuid Korea en Japan, zij hebben nu een dodentol van 150 en 50 voor landen met een bevolkingsdichtheid die gelijkaardig is aan Nederland en België, maar wel met een populatie die 4x en 10x groter is. Leg dat maar eens uit aan de familie van de overledenen. Gaan we ook met deze maatregel ook weer aan paar weken wachten? Laten we ondertussen nog wat liedjes en uitdagingen oplossen op facebook dan, want daar schiet de medische sector die nu in de vuurlinie staat wel wat mee op... In de politiek is het inderdaad altijd wat navelstaren, en wij/wij/wij, onze experten, wij doen het goed en dan maar lachen met de domme Amerikanen en Russen, die niets doorhadden. Wake-up call! We doen het niet goed. Geloof 1 ding, op de manier dat we nu bezig zijn, hadden we het op dezelfde manier vlaggen gehad als Italië ons niet was voorgegaan en wat niet is, kan nog komen. Om te huilen eigenlijk.

Dag geleden
URBN CTRL
URBN CTRL

Zo hey dan komt die onlangs doorgezette deal met 5G wel extra goed uit zeg.. #livetracking

Dag geleden
Malik malik
Malik malik

1:10 Word al gebruikt bij ons in België

Dag geleden
Houtka86
Houtka86

Zolangzamerhand veranderen we in een communistische staat vol met overheids controle. Allemaal zogenaamd om ons te beschermen. De corona crisis leuk geïnitieerd en vooral goed uitgebuit.

Dag geleden
DDE- Goonzquad
DDE- Goonzquad

nlmemory.info/video/fpyNktOmsYmhvJA/video.html

Dag geleden
DDE- Goonzquad
DDE- Goonzquad

nlmemory.info/video/fpyNktOmsYmhvJA/video.html

Dag geleden
Jan Veldmeijer
Jan Veldmeijer

In 2008 belde bankiers hun vrouw op dat ze voedsel moesten gaan inslaan en toen moesten we banken redden en pensioenfondsen nu moet iedereen gered worden inclusief de banken en verzekeraars en pensioenfondsen stelletje leugenaars

Dag geleden
2Pac Avalley
2Pac Avalley

Dit is absoluut niet de bedoeling. Hier gaan we echt richting een totalitair systeem

Dag geleden
Matt pietermaai
Matt pietermaai

Dit is absoluut wél de bedoeling; Europese Unie. Vooral VVD, GroenLinks en D66 blijven stemmen, dan komt het allemaal wel goed. ''Zo'n vaart zal het toch niet lopen'' dat riep men ook in 1935 en we weten allemaal hoe zich dat uiteindelijk heeft ontwikkelt.

Dag geleden
Marcus Zysk
Marcus Zysk

Mainstream media is verlengde arm van de overheid. Dit kort bericht van N bewijst het weer, zo doen als of ze kritisch zijn,(gelukkig hebben we kritische media) maar uiteindelijk werd het ons verkocht want de laatste zinnen die we hier te horen krijgen blijven onbewust in onze brein hangen. "het is maar tijdelijk - uitzonderlijke situatie wat gebruik rechtvaardigd en de eindboodschap is "uiteraad gaan we goed opletten dat misbruik dan niet plaats kan vinden." Nou we kunnen gerust adem halen en verder slapen, onze journalisten zijn alert. Eg wel.

Dag geleden
AVLRECORDS
AVLRECORDS

Waarom mogen wel zoveel moskeen?

Dag geleden
kitty viveen
kitty viveen

Wat denk je wanneer het echt los gaat breken in Afrika? Dat is een kwestie van tijd. Hoeveel intensive cares denk je dat die hebben per ziekenhuis? Dat gaat een ongekend drama worden. Onnoemelijk veel erger dan in Europa en Amerika. Wij denken dat we er in juni - zo ongeveer tegen de periode dat de zomer eraan komt - vanaf zijn? Tuurlijk...… Think again!

Dag geleden
Martine
Martine

We hebben in België ook de app. BE Alert, de ons waarschuwt voor rampen in de buurt. Moet dat dan ook afgeschaft worden? Ik vind het wel handig. Als je je eigen blue toot niet afzet, dan kan iedereen trouwens zien wie je bent, als je je eigen gsm een naam geeft, maar dat is nu wel minder in trek.

Dag geleden
Alex Van Gasse
Alex Van Gasse

Ik gloof nooit dat na de crisis dit word teruggeschroefd

Dag geleden
Martine
Martine

0:46 Belgische providers delen alleen anoniem gegevens. Ze weten dus dat "een" smartphone een bepaalde weg heeft afgelegd, maar ze weten niet wie die persoon erachter is. De privacy wordt nog altijd gegarandeerd, werd zojuist op het Journaal uitgelegd. Ze willen alleen voorkomen dat mensen nu, in tijden van lockdown, uit hun toegestane zone komen en zo het virus verder verspreiden. Dit is weer een typisch voorbeeld van paniek zaaien. Ik wil wel een sms krijgen als ik in de buurt kom van iemand die besmet is. Ik ben dan ook risicopatiënt (diabetes, hoge bloeddruk, 60+). Als die app mij kan beschermen dan mag die zijn werk doen. De toestanden in China (geen toegang tot winkels als je besmet bent) vind ik een beetje erover, maar ze zijn nu wel sneller van dat smerige virus af. Wat kies je, gezondheid of privacy?

Dag geleden
That one
That one

Howly shit die bass die onder dat filmpje zit.

Dag geleden
07dree02
07dree02

Weg met die technologische troep mensen, in hoog tempo terug naar de eenvoud; het net begint zich te sluiten. NWO is coming.

Dag geleden
Ron
Ron

Virussen zijn simpelweg uitscheidingen van een vergiftigde cel. Tijdens deze uitscheiding komen er proteinen vrij zoals DNA, RNA e.a. proteinen. Dus een virus is een reactie van een vergiftigde cel in het lichaam zelf. Het kan daarom nooit besmettelijk zijn zoals ons nu verteld wordt. Aldus Rudolf Steiner en virologen. De kritische denker kan dit zelf nagaan en komt vanzelf tot de conclusie dat er een andere agenda achter de schermen draait.

Dag geleden
Karin Cleymans
Karin Cleymans

@Ron gelukkig da mensen als jij nooit een groter medium krijgen dan een antwoord op you tube....

23 uur geleden
Karin Cleymans
Karin Cleymans

@Ron dus van virologie weet je eigenlijk niks

Dag geleden
Ron
Ron

​@Karin Cleymans Virussen zijn niet besmettelijk ofwel overdraagbaar zoals nu voorgeschoteld wordt, dit zijn gewoon feiten en is na te gaan. 5G netwerken die het immuunsysteem verzwakken zijn veel plausibeler aangezien een droge hoest en kortademigheid aangeeft dat er een zuurstoftekort in het bloed is. Op dat cruiseschip was ook 5G aanwezig en de mensen waren ziek. Het is het enige cruiseschip in de wereld met 5G!. In Noord Italie zijn veel 5G netwerken aangelegd en de mensen zijn massaal ziek. In Wuhan was als eerste 10.000 installaties met 5G aangelegd vorig jaar en daarom waren daar de meeste slachtoffers. In Afrika en Groenland is geen 5G aangelegd en daarom zijn er daar ook geen slachtoffers. Maar liefst 200 wetenschappers en onderzoekers wereldwijd hadden al eerder alarm geslagen dat 5G levensgevaarlijk is omdat het een zeer snelle frequentie heeft van 60 Ghz waardoor zuurstofmoleculen verdwijnen en DNA beschadigd raakt (vandaar de proteinen cq virussen). Ook dit is allemaal na te gaan. Het gaat hier dus niet om een besmettelijk virus (wat dus onmogelijk is), maar de mogelijkheid dat het hier gaat om schadelijke straling is velen malen groter. Het zou hoopvoller zijn als mensen eens voor zichzelf gaan denken en niet alles klakkeloos aanneemt van de mainstream media of mainstream wetenschap die de hele boel opblaast waar de gehele economie van naar de knoppen gaat. Ook is inmiddels bekend dat er jaarlijks aan de gewone griep meer mensen dood gaan. Dit is maar liefst tienvoudig. 0,1 % aan gewone griep en aan "corona" nu 0,01 %. De onderzoekers zeggen dat er geen besmettingsgevaar is en willen de lockdown zo spoedig mogelijk opheffen. Dus er is duidelijk wat anders aan de hand. Daar kun je met gezond en weldenkend verstand niet omheen. En als je voortaan reageert doe het dan inhoudelijk svp. Je kunt wel een leuk woordje geleerd hebben, maar zelf nadenken ho maar!

Dag geleden
Ron
Ron

​@Karin Cleymans Virussen zijn niet besmettelijk ofwel overdraagbaar zoals nu voorgeschoteld wordt, dit zijn gewoon feiten en is na te gaan. 5G netwerken die het immuunsysteem verzwakken zijn veel plausibeler aangezien een droge hoest en kortademigheid aangeeft dat er een zuurstoftekort in het bloed is. Op dat cruiseschip was ook 5G aanwezig en de mensen waren ziek. Het is het enige cruiseschip in de wereld met 5G!. In Noord Italie zijn veel 5G netwerken aangelegd en de mensen zijn massaal ziek. In Wuhan was als eerste 10.000 installaties met 5G aangelegd vorig jaar en daarom waren daar de meeste slachtoffers. In Afrika en Groenland is geen 5G aangelegd en daarom zijn er daar ook geen slachtoffers. Maar liefst 200 wetenschappers en onderzoekers wereldwijd hadden al eerder alarm geslagen dat 5G levensgevaarlijk is omdat het een zeer snelle frequentie heeft van 60 Ghz waardoor zuurstofmoleculen verdwijnen en DNA beschadigd raakt (vandaar de proteinen cq virussen). Ook dit is allemaal na te gaan. Het gaat hier dus niet om een besmettelijk virus (wat dus onmogelijk is), maar de mogelijkheid dat het hier gaat om schadelijke straling is velen malen groter. Het zou hoopvoller zijn als mensen eens voor zichzelf gaan denken en niet alles klakkeloos aanneemt van de mainstream media of mainstream wetenschap die de hele boel opblaast waar de gehele economie van naar de knoppen gaat. Ook is inmiddels bekend dat er jaarlijks aan de gewone griep meer mensen dood gaan. Dit is maar liefst tienvoudig. 0,1 % aan gewone griep en aan "corona" nu 0,01 %. De onderzoekers zeggen dat er geen besmettingsgevaar is en willen de lockdown zo spoedig mogelijk opheffen. Dus er is duidelijk wat anders aan de hand. Daar kun je met gezond en weldenkend verstand niet omheen. En als je voortaan reageert doe het dan inhoudelijk svp. Je kunt wel een leuk woordje geleerd hebben, maar zelf nadenken ho maar!

Dag geleden
Karin Cleymans
Karin Cleymans

Toogviroloog

Dag geleden
MrRCGNL
MrRCGNL

De doorgeschoten privacy wetgeving gaat tegen ons werken (en doet dat al). Alleen is het grootste deel van de bevolking te dom en kortzichtig om dat in te zien.

Dag geleden
dick orange
dick orange

als de nazi's en communisten de media gebruikte als een propaganda wapen denk je nou echt dat de rest van de wereld dat niet doet? tv is niks meer dan een social engineering wapen. beetje gek dat zoveel bekende mensen het virus hebben terwijl jezelf niemand kent die het heeft vind je niet? en wees niet naïef, de regering kan ook youtube accounts aanmaken en comments achter laten.

Dag geleden
Artuur De Mulder
Artuur De Mulder

een grote inbreuk op de wet van de privacy

Dag geleden
JediMasterLucia
JediMasterLucia

Doodeng. Ik zou mijn mobiel lekker thuis laten liggen.

Dag geleden
Mij
Mij

ik heb mijn mobiel nooit bij mij eigenlijk is het gewoon een thuis telefoon

Dag geleden
Melvin Feenstra
Melvin Feenstra

waarom douwen ze geen chip in onze reet als ze er tog mee bezig zijn. en wie in de gaten houden, ze testen niemand. rivm wil niet eens verklaren hoeveel getest er zijn of hoeveel kits er zijn. wel vaag want andere landen testen er heel veel en wij kunnen maar 10.000 testen? waar gaan onze belasting centjes heen. want van de EU pot krijgen we ook maar 25 mil van de 37 miljard allemaal 1 vaag zooitje. als de dag komt dat er werkelijk een nummer komt van hoeveel gestorven zijn door puur corona. kan et hele zooitje worden ingepakt. want mensen die dood gaan en geinfecteert waren tellen ze ook mee als oorzaak door corona. sukkels

Dag geleden
the nockie
the nockie

👃👃👃👃👃👃👃👃👃

Dag geleden
Tadutadutadu Loco
Tadutadutadu Loco

Respect voor deze meid!!!

Dag geleden
Denzel
Denzel

David Icke: Problem-Reaction-Solution nlmemory.info/video/ZJx8dqqjb4msxaI/video.html

Dag geleden
Pieter de Wit
Pieter de Wit

In veel comments wordt de overheid en telecom industrie verwijten gemaakt. Maar zijn het niet de gebruikers zelf die daar ook een verantwoordelijkheid in hebben? Veel gebruikers downloaden maar raak en delen veel meer dan goed is voor een "normaal" priveleven. Je hebt je mobiel aangeschaft, is dus van jouw. Maar de data die er op staat of die het apparaat genereert is kennelijk niet van de gebruiker? Je mobiel is een prachtige grabbelton voor dataminers, telecombedrijven, hackers, google en consorten. De overheid wordt nog enigszins gecontroleerd maar de rest? Uitschakelen? Alleen als de accu er uit is. Een hebbedingetje dat langzaam je leven overneemt.

Dag geleden
SPACE SECRETS
SPACE SECRETS

nlmemory.info/video/mnmYqtujrHeo2Gs/video.html Tot nu toe is het een bevolkings coup!

Dag geleden
Jan Jacobszoon
Jan Jacobszoon

Eens ze deze technologieën gebruiken wordt het de norm.

Dag geleden
Nikki Vieler
Nikki Vieler

De staat moet verantwoordelijk worden gehouden als ze deze machten/bevoegdheden willen hebben. De rechter zou hierin een belangrijke rol kunnen nemen...

Dag geleden
Remi Nijssen
Remi Nijssen

Jullie kiezen zelf voor een smartphone,logisch gevolg toch ! Als je ziet hoe de nederlanders zich gedragen ondanks alle maatregelen,gemiddelde intelligentie van een fietspomp zou ik zeggen.hoe gaan jullie reageren in tijd van oorlog ? Lach me nu al dood.Alle wijsheid der aarde is dwaasheid.

Dag geleden
rvs planeetbewoner
rvs planeetbewoner

En zo wonen wij nu allemaal

Dag geleden
B S
B S

Heftig proefbalonnetje dat hier de lucht in wordt gelaten. Mag hopen dat dit echt niet gaat gebeuren want dan wordt er echt weer een hele harde grens overschreden. Het zou al genoeg moeten zeggen dat de landen die hierbij als voorlopers genoemd worden China, Rusland en Israel zijn. Doorgaans worden die landen met een veel kritischere toon benoemd. Toch weinig verbazig als het wel zover komt. Uiteindelijk nooit een crisis onbenut laten gaan is het devies.

Dag geleden
Helma
Helma

Hoe zit het met dit nieuws?? Dit blijkt propaganda te zijn. Ik krijg ook bij dit filmpje weer een CIA onderbuikgevoel. In Griekenland loopt een strafrechtelijk onderzoek naar de gif zaak. Deze operatie gaat klappen. Dat zie je gewoon aankomen nlmemory.info/video/i4p_gMysaH-HrIQ/video.html

Dag geleden
Nellie Rutten
Nellie Rutten

De grap is natuurlijk dat dit corona gebeuren zwaar word overdreven om de economie te hervormen en als excuus moet dienen voor de economie die al op instorten stond. Dit instorten komt door de socialistische schuldenberg van loze on-gefinancierde beloftes nu op Corona kunnen worden afgeschoven, de staat is failliet en nu moet iedereen maar failliet om ze mee te krijgen in deze herstructurering van de banken en Europa. Zie daar wederom het falende economische Keynes financieringsmodel van regeringen gerelateerd aan het centraal marxistisch denken dat men de businesses cylcle kan manipuleren in een alsmaar stijgende economische lijn waarop socialisme zijn loze beloftes op voortborduurt. Het is een vorm van denken en financieren die gewoon nog nooit heeft gewerkt en ook nooit zal of kan werken. Maar deze corona hysterie word wel even gebruikt in een poging dit piramidespel opnieuw te herfinancieren. En dat naast alle orwelliaanse macht die er nog eens bij komt kijken met alle nieuwe maatregelen die men nu voor zichzelf als staat bedenkt die dadelijk als middel tot repressie voor en door de staat van mensen die tegen deze corruptie gaan protesteren zal worden ingezet . Sleutelwoorden eurobonds/EU schulden papier/ Europese staatsobligaties verpakt als corona obligaties en banken unie om de ongedekte socialistische beloftes van pensioen uit de omkoop praktijken portfolio waar de zittende macht zijn ambtenaren en stemvee de afgelopen decennia mee heeft omgekocht te kunnen blijven oprekken. Nu dat pensioen en socialistische systeem op omvallen staat en de babyboomers erachter gaan komen weer eens finaal voor de gek te zijn gehouden biedt Corona het perfecte autoritaire excuus om toch weer dit maffia socialistische systeem verder op te tuigen. De komende tien jaar word het decennium van protesten, en stijgende criminaliteit t.g.v stijgende armoede en de toenemende dictatoriale heimelijke fascistische EU autoriteit. Dat je maar vast weet welke richting het opgaat en dat al die brave schapen die hier in mee gaan de armoede en verruwing en criminalisering van de samenleving met hun naïeve EU socialisme en idealisme zelf over zich af hebben geroepen.

Dag geleden
MrRCGNL
MrRCGNL

Stel krijgt de keuze: Optie 1: U stelt uw data ter beschikking en daarmee vergroot u de kans de Corona crisis te overleven tot 90% Optie 2: U stelt uw data niet ter beschikking en daarmee verkleint u de kans de Corona crisis te overleven tot 10% Ik ben benieuwd hoeveel mensen die "hier" hun mond vol hebben over het P-woord voor optie 2 kiezen....

Dag geleden
Frank Beckers
Frank Beckers

Ik vrees dat de meeste mensen voor optie 1 zullen kiezen, helaas...

Dag geleden
Alex M
Alex M

Vraag me af welke factoren ze hebben gebruikt om tot die conclusies te komen?

Dag geleden
D D
D D

3:47 de overheid moet wel kunnen aantonen dat het gebruik van die gegevens proportioneel en functioneel is - aan wie? aan zichzelf, dus hebben ze, net zoals de politie als die een situatie 'niet of moeilijk kon inschatten', altijd gelijk

Dag geleden
Alter Ego
Alter Ego

New World Order

Dag geleden
Fawzi Abdulhamid
Fawzi Abdulhamid

heel erg typisch dat de Joden er weer achter zitten...

Dag geleden
ESAK_Adem
ESAK_Adem

laat je mobiel gwn thuis wnr jehuisparty hebt ofzo

Dag geleden
A Geurse
A Geurse

Dit is eng. Ik ben als vrij mens geboren en zal al vrij mens sterven. Dit is gewoon verkeerd.

Dag geleden
Kosher puppet Xi Jinping
Kosher puppet Xi Jinping

Hoe ver? ...Niet spreken van ''hoe ver'' , maar *hoeveel* teruggedraaid zal moeten worden. Veel, heel veel.

Dag geleden
Hebben jullie Niets mee te maken
Hebben jullie Niets mee te maken

Als de overheid dit echt zou gaan doen, dan gaat iedere politicus en ambtenaar ogen in zijn achterhoofd nodig hebben, want dan ga ik willekeurig politici en ambtenaren vermoorden. Ik heb het helemaal gehad met het kapotmaken van Nederland en haar burgers. We zitten nog niet eens op 10% van het aantal doden bij de laatste griep epidemie en er wordt nu al over dit soort zaken gepraat. Mi9jn haat stroomt al over en zal er vroeg of laat uit moeten!!!!!

Dag geleden
20kilovolt
20kilovolt

Ik vind het goed als Nederland dit gaat gebruiken we hebben geen volledige lock down dus heb je al voldoende vrijheid momenteel in vergelijking met andere landen. En misbruik maken door met te veel mensen bij mekaar te zijn is onverantwoordelijk in deze tijd we moeten er alles aan doen om corona te stoppen. Om gelijk boetes uit te delen gaat wat ver maar een sms'je over dat er meer afstand moet zijn tussen andere personen in de omgeving van je vind ik wel op zijn plaats. Daar naast heb je nog altijd de mogelijkheid om je gsm uit te zetten. En dat gejank over dat ze je bespieden slaat nergens op me huis weten ze en waar ik werk waar ik me boodschappen doe dat weten ze al lang. ik snap niet dat daar een punt van gemaakt word is dat iets wat geheim moet zijn?

Dag geleden
martin klijnhout
martin klijnhout

Ik blijf er bij dat die malloot uit China die dat virus heeft uitgevonden en ook 't tegen medicijn heeft , dat ie eerst veel Chinezen dood heeft laten gaan,omdat ze daar al jaren overbevolking hebben en het toen verspreid heeft....

Dag geleden
Jatoch Maat
Jatoch Maat

Nu gaan ook normale mensen buiten criminelen om zich paranoïde voelen, aangezien je constant moet opletten of er geen politie in de buurt is. Dit is hoe de overheid werkt, zodat de hoge pieten niet teveel van hun kapitaal verliezen. Weinig tot geen belasting kunnen trekken van bedrijven op dit moment, dus gaan we maar 400 eu boetes uitdelen om zo toch het kapitaal enigszins te behouden. Legale maffia/overheid

Dag geleden
Ghost Banned
Ghost Banned

Je kan zometeen ook alleen maar online bankieren met je smart phone, dus het word je portomonee. Zometeen is het ook je ID bewijs etc. Slaaf van de staat , maar wie is de staat ? Een groepje mensen , het blijven maar mensen die ons dit aan doen.

Dag geleden
Томаш Тамаш
Томаш Тамаш

Ik NE.. K EU ALLEMAAL

Dag geleden
Russell Scoop
Russell Scoop

Start loosing your dam phones brothers and sisters !!!!!! We weten dit al jaren .... nu is de tijd om van die telefoon ziekte af te komen !!!

Dag geleden
slayerdude18
slayerdude18

erg fijn dat hun waarschijnlijk lekker gaan spioneren,... is dat niet tegen mensenrecht???? belachelijk, ik zeg vecht ertegen! dit soort dingen mogen niet gebeuren niet eens voor een stomme virus... kom op... WIJ zijn geen kinderen, WIJ hoeven niet in de gaten gehouden worden... doe normaal + als mensen gewoon de mobiel thuis laten en gewoon buiten doen wat ze willen kan de overheid het nog steeds niet goed in de gaten houden.. dusja... lekker dom idee ook

Dag geleden
Laureen
Laureen

NOS op 3 2.0

Dag geleden
aztekenen1
aztekenen1

ik kreeg een site van de overheid met corona informatie automatisch als een favoriet op mijn telefoon. ik heb er niets voor hoeven doen.

Dag geleden
Npc Mark2.0
Npc Mark2.0

2020 waar democratie word ingeleverd voor communisme.. dankje wel extreem links dankje...

Dag geleden
restex1
restex1

Communisme lol. Waar het boek 1984 zo voor waarschuwde voor de communistische totaliteit is in de westerse democratieën gewoon een algemeenheid geworden. Overal hangen nu bewakingscamera's en microfoons in telefoons en het volk heeft daar geen probleem mee gehad.

Dag geleden
Doomsday Man
Doomsday Man

Privacy bestaat juist als bescherming tegen de macht van de overheid. De overheid heeft dus niets te zeggen over hoever zij wel of niet mogen gaan. En VOORAL de media niet. Ieder persoon die meent privacy te moeten inleveren zouden we levenslang moeten opsluiten of publiekelijke executeren. Net zoals onze voorouders dat met de Nazi's hadden gedaan.

Dag geleden
Konstantin Gr
Konstantin Gr

Privacy vs. corona: hoe ver mag de overheid gaan? de overheid gaat zo ver als het wil 1984

Dag geleden
Justus ten Berge
Justus ten Berge

En zover als ze moeten gaan.

Dag geleden
mademoisellekaya
mademoisellekaya

Elke mobiele telefoon is traceerbaar, al is ze zelfs uit. Doe je de televisie aan, weten ze wat jij kijkt en hoe lang, daar hebben ze de decoder mede voor gebruikt. In principe is elk stuk electronica aan te passen, wil je helemaal buiten schot blijven zal je waarschijnlijk in een hutje in Alaska offgrid moeten gaan zitten bijvoorbeeld en dan nóg heb je met de laatste factor, bemoeizucht (of lees controle) van mensen te maken. Sinds we in het Computer tijdperk beland zijn zal het in mijn opinie steeds extremer gaan worden, aangezien de mens nieuws/gierig is en het einde is nog lang niet in zicht. En wie weet zeker dat de privacy wet gehandhaafd wordt.. of wordt het anders voorgespiegeld en ons een rad voor ogen gedraaid? Het gegeven 'datalek' is namelijk al zo gewoon.. Imho..

Dag geleden
TeTao Michel
TeTao Michel

Welke Overheid???? We hebben helemaal geen Overheid. Er werken voornamelijk criminele NWO samenzweerders bij die Overheid. Landverraders....en de Politie neemt er hun opdrachten van aan. Politie bestaat ook niet meer, het zijn zwarte roofridders geworden in dienst van de bank en corrupte elites. Ze hebben Oom agent verkracht en vervangen voor gekke fascisten die niets van mensen rechten begrijpen.

Dag geleden
Sebastiaan
Sebastiaan

Ze zeggen altijd dat het het voor een doel word gebruikt, maar zo als gewoonlijk gaat de overheid er meer mee doen waar het volk geen weet van heeft. China praktijken in Nederland, lijkt mij een angstaanjagende toekomst vooruitzichten.

Dag geleden
Ingeborg Swieten
Ingeborg Swieten

Hypotheekslaven lopen volgens mij bewust achter de feiten aan want voor hun is en blijft t kosten-effectief.. of ze nou wel of niet adequaat hun werk doen.. hun hypotheek is betaald met hun verkapte uitkering. In principe zijn ze erger als hoeren, want die doet t alleen zichzelf aan voor geld.. maar een hypotheekslaaf doet alles voor geld, maakt niet uit. En zo is Europa langzaam aan het veranderen in een uniformele rampensoep zonder diversiteit. Kom maar binnen met je knecht en ga maar heel recht zitten dan krijg je alles en als je fraudeerd hebben we dat de komende 6 jaar bij duizenden Polen nog niet door, dus kom!!

Dag geleden
Tonny van Donk
Tonny van Donk

haha, dan moet je hem wel meenemen en een telefoon heb je in de winkel niet nodig. Mensen nachecken kunnen ze niet want er zijn ook mensen die zich niet laten of willen laten testen om die onzin

Dag geleden
cyberhawk80
cyberhawk80

and here we go.. volkscontrole stap 4..

Dag geleden
Jan Lowik
Jan Lowik

zo gaat dat.. neem nou a.u.b geen naieve houding aan.. want ook hier is de enige verliezer de bevolking zelf..

Dag geleden
Macaroni Is Lekker
Macaroni Is Lekker

Telefoon thuislaten. Probleem opgelost.

Dag geleden
MultiEpicnezz
MultiEpicnezz

Waar heb ik mijn aluminium folie gelaten....

Dag geleden
07dree02
07dree02

Ze geven het gewoon openlijk toe, niks geheimzinnigs aan.

Dag geleden
081 63
081 63

De overheid moet opkankeren. Fuck die corona ze stikken in hun eigen leugens. Tijd voor opstand

Dag geleden
Yahusha is Savior Melchizedek King of Kings
Yahusha is Savior Melchizedek King of Kings

lekker je telefoon thuis laten pamflets uitdelen woahhh

Dag geleden
ikbefalleenopdinsdag x
ikbefalleenopdinsdag x

Privacy bestaat niet! Helemaal niet hoe sommige mensen met internet omgaan

Dag geleden
Philip Groenewoude
Philip Groenewoude

www.ad.nl/buitenland/documenten-opgedoken-over-transport-van-buk-raket-die-mh17-neerhaalde~aae3ba66/?referrer=www.google.nl/

2 dagen geleden
jo ro
jo ro

Mensen maak je zorgen om de 5G masten die overal in nl en de rest van de wereld nu worden geplaatst. Vogels worden er dood gevonden mensen worden wel is waar gefrituurd, check dit alles op NLmemory. Er zijn te veel mensen op de wereld en ze willen minder veel minder mensen. Het cash geld moet weg. Mensen moeten worden gechipt. Overal 5G mensen hebben knallende hoofpijn er nu al van. En nog is dat corona gedoe kijk uit en informeer jezelf. Ik hou van jullie speel deze kennis door. Ik heb trouwens voornomen dat 10 april internet uit de lucht word gehaald maar dat is niet 100procent betrouwbaar maar we gaan het zien.

2 dagen geleden
Frank Beckers
Frank Beckers

Je hebt gelijk, ik denk dat er nog meer moet gebeuren alvorens nóg meer mensen gaan inzien wat er werkelijk speelt, ik hoop alleen dat het dan niet te laat is!

Dag geleden
Jan de Jong
Jan de Jong

Gelukkig doet onze Overheid dat mee-luisteren, en mee-zien al jaren. De Inlichtingen-diensten zoals de AIVD, de MIVD en andere door jullie gelukkig NIET bekende Diensten mogen alles van de mensen weten. Je vergeet dat zonder al deze Informatie de Overheid belangrijke zaken kan gaan missen.

2 dagen geleden
E Schel
E Schel

Wil je zeggen dat het een goed iets is dan? Gewoon een vraag, snap niet echt of je nou voor of tegen de afluisterpraktijken bent...

Dag geleden
PerenPower123
PerenPower123

wat echt raar is dat kinderen moeten lachen om de geluid van handicapen

2 dagen geleden
Dennis Saes
Dennis Saes

Herinnert u zich hoe premier Mark Rutte (VVD) de natie toesprak over “gecontroleerd groeiende groepsimmuniteit”? Onmiddellijk bleek er niets zinnigs te zeggen over “gecontroleerd” - de verspreiding was immers niet lineair maar exponentieel. Door de enorme hoeveelheden menselijke dragers kan het virus muteren tot aftakkingen die opnieuw ziek maken. Een virusuitbraak is in feite alleen “controleerbaar” met een vaccin. In China zijn patiënten na hun genezing een tweede keer ziek geworden. Toch kán ons land niet op slot, dat past niet bij ons want we zijn een open land, aldus de liberale tsjakka-praat van de premier. Al snel bleek dat Rutte’s toespraak weinig om het lijf had en hoofdzakelijk een PR-moment was. Direct draaide het beleid naar een volledig lockdown scenario - al werd het niet zo genoemd, uit angst voor paniek en politiek gezichtsverlies. Inmiddels noemt het RIVM het verhaal van de groepsimmuniteit “ethisch totaal onverantwoord” terwijl ze eerder pal achter Rutte stonden. Welk instituut kan de gewone burger nog geloven?

2 dagen geleden
Whiskered Fan
Whiskered Fan

Wat betreft het privacy gebeuren, het is in zekere mate zeker een inbreuk op je privacy. Dat betekent, als ik het goed begrijp, dat er een hele dichte controle plaats gaat vinden en de bewegingsvrijheid van velen in zekere mate ook beperkt word. Een van de grote vragen hierin is of de locatie nog steeds getracked kan worden indien je de locatievoorzieningen op je telefoon uit hebt staan? Of kan de provider je tracker door een bepaling te doen door middel van een antenne-driehoeksmeting, ondanks dat het niet zo nauwkeurig is? Ik heb namelijk standaard mijn locatie uit staan en gebruik het buitenshuis nauwelijks. Maps is iets wat ik (bijna) niet buitenshuis gebruik. Voor de COVID-19 situatie vind ik het wel weer van grote waarde om de (ex)besmette personen te tracken en zo redelijk wat wandelpaden kan volgen om grotere uitbreiding en nieuwe besmettingen grotendeels te voorkomen.

2 dagen geleden
aart v leerdam
aart v leerdam

Dat noemen ze een machtsgreep.

2 dagen geleden
mixio hili
mixio hili

i watched it three times

2 dagen geleden
robin6512
robin6512

Wanneer gaan mensen inzien dat 1984 een waarschuwing was en niet een handeling? Het is een grove schending van mijn privacy. Tijd om m’n oude Samsung uit de kast te halen. Geen gps dus veel moeilijker traceerbaar. Het is niet dat ik iets te verbergen heb maar dat wil niet zeggen dat de overheid mijn data mag gebruiken zonder mijn uitzonderlijke toestemming.

2 dagen geleden
hesdy partodimedjo
hesdy partodimedjo

Het lijk zo onbeleeft 🤔

2 dagen geleden
hesdy partodimedjo
hesdy partodimedjo

Alleen als ze i.d. kaart moet aan toonen moet ze het weg halen

2 dagen geleden
DaveChiltern
DaveChiltern

Ik begrijp de frustratie en angst van de bevolking. En natuurlijk moeten we zorg dragen voor onze kwetsbare (ouderen). Ik houd mij aan alle richtlijnen van het RIVM. Wat belangrijk is te beseffen is dat angst een slechte raadgever is. Er zijn best veel argumenten aan te dragen dat de media (waar we toch van afhankelijk zijn nu we thuis zitten) een wat te eenzijdig cijfermatig beeld schetsen. Ik zal een voorbeeld geven: we krijgen elke dag rond 15.00 te horen hoeveel mensen er gestorven zijn aan het coronavirus, tuurlijk dat is vreselijk!! Maar waarom niet met dezelfde aandacht hoeveel mensen er genezen zijn?? En dat is even voor de duidelijkheid tegen de 99%. En dat is de angstige beeldvorming die wordt geschetst. En ik weet het, zo werkt de media, maar zo zijn er tal van voorbeelden dat de media de boel toch niet het volledige beeld laten zien. Wel met gevolg dat we uit angst vrijwel de hele economie plat leggen.

2 dagen geleden
guido van bogaert
guido van bogaert

5G is al realiteit weldra nog een chip ingeplant en iedereen slaaf

2 dagen geleden