WAAROM GEBEURT DIT? - DE JENSEN SHOW #130

 • JensenJensen

  Looptijd: 1:00:14

  Jensen deelt een zeer persoonlijke verhaal uit zijn eigen leven om uit te leggen wat hier is de afgelopen weken is gebeurd.
  Bestel je NEXIT T-shirt via jensen.nl/.
  GA NAAR JENSEN.NL EN SUPPORT HET ECHTE GELUID!
  Abonneer je hier op het Jensen NLmemory kanaal:
  bit.ly/2EQq7nm
  De Jensen Show op Spotify: spoti.fi/2Hh69pw
  De Jensen Show op iTunes: apple.co/2Hvo772

Serkan T.
Serkan T.

Gaddafi’s Libië * De gezondheidszorg was gratis. * Educatie was gratis. * Elektriciteitsrekeningen bestonden niet, stroom was gratis. * Daklozen waren er niet, het hebben van een huis was in Libië een van de  mensenrechten die voor iedereen golden. * Alle pasgetrouwde stelletjes ontvingen 60,000 Dinar (€30.000) van de overheid om hun eerste appartement te kopen, om het zo makkelijker te maken een gezin te stichten. * Gaddafi heeft het grootste irrigatie-project ooit uitgevoerd, genaamd ”The Great ManMade River Project”, om water voor iedereen toegankelijk te maken in het woestijnland. * Een klein percentage van de olie-opbrengsten van het land werd direct op de rekeningen van de bevolking gestort. * Libië had haar eigen staatsbank die leningen verstrekte aan de burgers tegen nul procent rente. * Alle moeders met een pasgeboren baby kregen $5000 én een uitkering. * Voor Inwoners die geen geschikte studie of medische zorg in Libië konden vinden, betaalde de overheid niet alleen de reis naar het buitenland, maar kregen ook $2,300 per maand voor accommodatie en vervoerskosten. Waar is onze overheid? Koningshuis? Politiek, Gemeente? Al onze betaalde belasting geld? Betaalde rentes? Waar gaat alles naar toe? Na 1 maand carona zitten we in een crisis? Hoe dan? Kregen wij al die jaren zo veel terug van wat wij hebben ingeleverd? Of word alles zo gecreëerd om ons alleen maar uit te kleden? Ons nog meer slaaf te maken? Om landen zonder politiek systeem die het wel goed hebben kapot te maken?

16 uur geleden
Томаш Тамаш
Томаш Тамаш

Die satan doet zijn werk!!! Zo lang de rest van homosapiens denkt alleen eten n.. Ken po. epen geen IQ..... En nu moet en ze poepen

17 uur geleden
Romano Brand
Romano Brand

Dankjewel Jensen!! Je bent een topper echt waar

2 dagen geleden
connected online
connected online

Baudet en wilders willen volledige lockdown. Wat een stumpers!

4 dagen geleden
Arjsto Jager
Arjsto Jager

https://en.wikipedia.org/wiki/Media_of_the_Netherlands Media in the Netherlands – television, radio, newspapers, magazines – are characterised by a tradition of politico-denominational segregation ("pillarisation") on the one hand and an increasing degree of commercialism on the other.

4 dagen geleden
Arjsto Jager
Arjsto Jager

𝐏𝐕𝐃𝐀 𝐖𝐈𝐋 𝐍𝐄𝐃𝐄𝐑𝐋𝐀𝐍𝐃𝐒𝐄 𝐁𝐄𝐋𝐀𝐒𝐓𝐈𝐍𝐆𝐁𝐄𝐓𝐀𝐋𝐄𝐑 𝐋𝐀𝐓𝐄𝐍 𝐎𝐏𝐃𝐑𝐀𝐀𝐈𝐄𝐍 𝐕𝐎𝐎𝐑 𝐅𝐀𝐈𝐋𝐋𝐈𝐄𝐓𝐄 𝐙𝐔𝐈𝐃𝐄𝐋𝐈𝐉𝐊𝐄 𝐋𝐀𝐍𝐃𝐄𝐍 Eurofiele partijen zoals PvdA, (de club van Frans Timmermans), zien de Corona-crisis als een mogelijkheid de macht van de EU snel uit te breiden en sneller dan ooit welvaart uit het noorden over te maken naar het zuiden. PvdA leider Lodewijk Asscher EIST dat Nederland geen “oplossingen blokkeert” in de EU en proclameert dat het een tijd voor solidariteit is. Dus… moeten er bakken vol met geld overgeheveld worden naar Italië. De Europese Commissie kondigde recent het Corona Response Investment Initiative aan. Een investeringsfonds – van ruim 37 miljard in liquide middelen – die de zwakke Europese (lees: Zuid-Europese) economie moet ondersteunen. Zeer opvallend is echter de onevenredige verdeling van die gelden. Zoals Ronald Plasterk terecht stelt, maakt de Nederlandse bevolking 3,3% uit van de Europese Unie, maar ontvangt slechts 0,06% van het beschikbare geld, 55 maal minder dus dan een gelijke verdeling! Onbegrijpelijk! Diverse zuidelijke landen, waaronder Italië, hebben al jaren geleden het huishoudboekje door de versnipperaar gehaald en met een “𝘯𝘢 𝘰𝘯𝘴 𝘬𝘰𝘮𝘵 𝘥𝘦 𝘻𝘰𝘯𝘥𝘷𝘭𝘰𝘦𝘥” mentaliteit geleefd. Nu het land failliet is vindt de PvdA het opportuun dat wij de Italiaanse tekorten gaan aanvullen met gratis geld van de Nederlandse belastingbetaler. Het schijnt door PvdA (en ook GroenLinks en D66) maar heel normaal te worden gevonden dat we iedereen in de wereld die op zoek is naar een beter leven hier in Nederland faciliteren met een gratis woning en dito uitkering, gratis zorg, onderwijs, vervoer en wat dies meer zij en we daarnaast van failliete landen de schulden met Nederlands belastinggeld platstrijken. De Corona-crisis kost Nederland minstens honderd, tot naar alle waarschijnlijkheid wel honderden miljarden Euro’s, met een gigantische economische crisis die op de loer ligt en ondertussen is de politiek bezig met gratis geld uitdelen aan andere landen en is Timmermans terug naar Brussel met 7,5 miljard euro voor de EU. Met de groeten van Rutte, die eerst voor de Bühne even tegenstribbelt om het electoraat te dienen en vervolgens toch gewoon doet wat Brussel opdraagt. NEDERLANDERS, STOP ERMEE DEZE PARTIJEN OP HET PLUCHE TE HOUDEN IN DEN HAAG! Zij verkwanselen Nederland en hebben geen enkele interesse in de Nederlanders. In werkelijkheid vertegenwoordigen ze niet u als kiezer, maar: 1. zichzelf (eigen belangen), 2. hun partij (partijbelangen), 3. de sterkste lobby (financiële belangen). ‘Het volk’ staat dus in ieder geval niet in de top drie. Vergeet niets van dit alles en laat het recht gelden met de verkiezingen van maart 2021!

4 dagen geleden
Arjsto Jager
Arjsto Jager

Vandaag even een ander schrijnend corona verhaal: De Volkskrant publiceerde een artikel over een mevrouw die al bijna 20 jaar illegaal bij de elite van het GroenLinks bolwerk Amsterdam komt kloppen, vegen en zuigen. Enkele van haar "lieve mensen" hebben tijdelijk de service opgezegd en nu verwacht ze problemen met het betalen van haar huur van (komt ie...) 1.700 Euro per maand. Hoe noem je eigenlijk die lieve Volkskrant / NRC lezende Amsterdamse deugmensen die bij de Gemeente of de VU werken en van illegaliteit en mensenhandel profiteren? En moeten DIE niet eens een keer... excuses aanbieden?

4 dagen geleden
Arjsto Jager
Arjsto Jager

Onze intensive care-afdelingen gaan gebukt onder de coronacrisis, maar de EU maakt bijna een half miljard over naar Marokko. Dit land neemt uitgeprocedeerde asielzoekers niet terug en werkt Nederland tegen waar het maar kan. Dit is niet uit te leggen! https://www.reuters.com/…/coronavirus-health-morocco-idUSL8…

4 dagen geleden
Arjsto Jager
Arjsto Jager

𝐄𝐔-𝐏𝐀𝐑𝐋𝐄𝐌𝐄𝐍𝐓𝐀𝐑𝐈𝐄𝐑𝐒 𝐖𝐄𝐑𝐊𝐄𝐍 𝐓𝐇𝐔𝐈𝐒 𝐄𝐍 𝐊𝐑𝐈𝐉𝐆𝐄𝐍 𝐆𝐄𝐖𝐎𝐎𝐍 €𝟑𝟐𝟑,𝟎𝟎 𝐎𝐍𝐊𝐎𝐒𝐓𝐄𝐍𝐕𝐄𝐑𝐆𝐎𝐄𝐃𝐈𝐍𝐆 𝐏𝐄𝐑 𝐃𝐀𝐆?! HIER WEER EEN DEFTIG VOORBEELD VAN WAT JOURNALISTIEK NEDERLAND DOELBE-WUST UIT HET NIEUWS HOUDT. DE MEGALOMANE ZELFVERRIJKING VAN DE MENSEN AAN DE TOP STOPT NOOIT! Tijdens de huidige pandemie werken en stemmen de parlementsleden in het Europees Parlement vanuit hun woning. Desondanks eisen zij dat de forfaitaire vergoeding van 323 euro per dag blijft gelden. Volgens de regels moet de vergoeding besteed worden aan “hotelkos-ten, maaltijden en andere uit-gaven” die de parlementsleden maken tijdens “dienstreizen in Brussel of Straatsburg” En wanneer je thuis werkt, maak je die kosten dus niet. De parlementsleden van de EU werken gemiddeld 16 dagen per maand in een van de twee steden, wat neerkomt op een bedrag van om en nabij 5.000 belastingvrije euro’s per maand, waar geen verantwoording over hoeft te worden afgelegd. Legaal verkapt salaris voor EU-parlementariërs dus. “Het stemmen, waar we ook zijn, blijft het belangrijkste in ons parlementaire werk. Daar-om moeten we overwegen om de dagvergoedingen te behouden”, zei het Duitse liberale EU-parlementslid Nicola Beer vorige week tegen de Brusselse site ‘Eurobserver’, meldt het Zweedse dagblad ‘Svenska Dagbladet’. Beer, die ook van mening is dat ze niet “gestraft” mogen worden omdat ze van huis uit mogen werken, wordt onder meer ondersteund door Polar Karol Karski, een van de vijf zogeheten quaestoren (penning-meester) van het Europees Parlement die verantwoordelijk zijn voor het volgen van het regel-boek. Er zijn echter maar weinig parlementsleden die hotel- en restaurantkosten hebben. en al zeker niet kosten van €323 euro per etmaal. De meeste parlementsleden hebben een overnachtingsapparte-ment en eten in de fiscaal gesubsidieerde eet-zalen van het Parlement. Bovendien worden officiële werk-lunches en -diners in de vertegenwoordigingsrekening opgenomen en heeft men toegang tot gratis limousine-service en chauffeur. Naast de royale vergoeding wordt een extra belasting-vrije som van 5.000 euro per maand toegevoegd voor “algemene kosten” die niet hoeven te worden gemeld. De kwestie ligt nu bij het hoogste besluitvormingsorgaan van het Parlement voor interne zaken, het “Het Bureau”.

4 dagen geleden
Adrian
Adrian

Ik vind het zelf lastig om een mening te vormen over de huidige situatie. Ik ben het ergens zeker mee eens wat Jensen hier zegt. Voornamelijk over de aanpak van de media. De media doet alles voor de clicks op dit moment (misschien toch maar gaan betalen voor media ipv afwijken naar media afhankelijk van clicks). Maar goed de aanpak van overheden is misschien toch terecht gezien de capaciteit van de zorg. De zorg lijkt het niet aan te kunnen als we doen alsof er niks aan te hand is.

4 dagen geleden
Kevin Timmer
Kevin Timmer

Jensen snapt volgens mij niet wat preventief voorkomen inhoud, de hele lockdown is juist om doden te voorkomen. Jensen probeert hier makkelijk te scoren door in te spelen op de emotie van mensen. Aub stop met deze bullshit jensen, je zet jezelf voor lul en trekt mensen hierin mee.

4 dagen geleden
Ray Indra
Ray Indra

Rustig blijven en vertrouwen hebben. Roosevelt zei het zo mooi : The only thing we have to fear is fear itself. In 2012 was het verhaal dat de wereld zou vergaan

5 dagen geleden
Duster McClean
Duster McClean

The war for your soul is began! Don't fear, stay calm think clear!

5 dagen geleden
bruh nederland
bruh nederland

Beste Robert, net 2 shirts besteld! Wat goed uitgelegd gozer toppie wat een gerust stelling! Ga zo door! We worde allemaal uit elkaar gedreven ik vind het maar niks! NEXIT!!

5 dagen geleden
ed compas
ed compas

Artsen mogen geen antibiotica meer voorschrijven.waarom niet? De overheid pompt het liever in gezonde kippen.Medicijnen zitten vol met bijwerkingen waar je heel erg ziek van kan worden. Dan is het niet zo gek dat de ziekenhuizen het niet kunnen bolwerken.

5 dagen geleden
Erwin Zwalua
Erwin Zwalua

Respect

5 dagen geleden
Ruchama Grace
Ruchama Grace

Op social media kreeg ik wel reacties als "aluhoedje" toen ik schreef dat dit virus gebruikt wordt om de wereldregering te creëren. Nou daar is het nieuws hoor: Gordon Brown, voormalig premier van de UK, wil dat er een wereldregering om dit virus te bestrijden. Google het maar, dan kom je de berichten wel tegen op oa the guardian. ID2020 en de Bill and Melinda Gates foundation die willen dat binnen 10 jaar de volledige wereldbevolking gechipt is om ieders ID te kunnen aantonen en te kunnen aantonen welke vaccinaties je hebt gehad. Die chip willen ze geven bij een...vaccinatie. Dit virus heeft ook vanuit het niets 4 aminozuren er bij gekregen, zonder tussenstappen, iets wat in de natuur eigenlijk niet voor komt. Toeval? Dat kan, misschien is dit virus een uitzondering en is het toch natuurlijk zo ontstaan. Maar ik ben daar niet zeker van. Ik vind het te toevallig allemaal. Ik denk niet dat het toeval is dat ze wereldwijd hetzelfde reageren en ook dat er nu de oproep is voor de een wereldregering. En nu kun je zien dat er maar 1 virus voor nodig is om ons onder totale controle van de overheid te zetten...wereldwijd. Ik ben christen en ik zie hierin wel wat de bijbel al voorzegd heeft aan het eind van dit tijdperk: koninkrijken zullen tegen koninkrijken opstaan, etniciteit zal tegen etniciteit opstaan, zware aardbevingen, hongersnoden, en epidemieën. En ook de bijbel zegt dat de angst voor wat er gebeurt zo groot zal worden dat mensen hartfalen krijgen van de angst. Je ziet dit gebeuren. Natuurlijk is dit er altijd geweest. Maar nu is het globaal. De angst is globaal. En dat is 1 van de dingen die anders is dan vroeger. Ik val onder de risicogroep om ernstiger ziek te worden van dit virus. Daarnaast zou het met mijn conditie en aandoeningen nog wel eens lastig kunnen worden om het te overleven of er goed uit te komen mocht ic opname met beademing nodig zijn. Ik weet dus ook nog niet of ik een ic behandeling wil, ondanks dat ik nog jong ben (36) Maar bang ben ik niet. Natuurlijk wil ik niet zo benauwd worden. Dus ik hou wel quarantaine. Maar bang om dood te gaan? Nee. Als het mijn tijd is dan is het mijn tijd. Ik geloof dat ik dan naar een hele mooie plek ga, waar Jezus is. Paniek is niet nodig. Voorzorgsmaatregelen daar ben ik wel voor zodat de IC's het aankunnen en wij zwakkeren hopelijk niet ziek worden. Maar geen paniek.

6 dagen geleden
michael niclaus
michael niclaus

Ik volg je kanaal met superveel enthousiasme. Doe zo verder! Ik hoop ook dat je op een dag God leert kennen. Grtz

6 dagen geleden
nostratosphere
nostratosphere

Hey Robert, jij bent de Nederlands David Ickie :-) Klapvee wordt nooit wakker hoor, die zijn al verslaafd aan de situatie uit monde van saamhorigheid en het ja! heb ik ook of je zal het maar hebben syndroom. https://www.youtube.com/watch?v=IM02WqCaFWw

6 dagen geleden
Bor odel
Bor odel

Prachtige verhaal en wat een mooie transformatie Jensen! Een zuster uit de palliatieve zorg, Bronnie Ware, heeft mensen op het sterfbed gevraagd terug te blikken, en wat denk je wat wat op nr 1 stond wat de mensen het belangrijkste vonden?" Had ik maar een leven geleid zoals ik het wilde en niet wat van mij verwacht wordt". Daar gaat het om, wees je zelf. En met betrekking tot de dood: zelf een bijna dood ervaring gehad, en ik geloof niet, maar weet nu gewoon, we zijn allemaal onsterfelijk in diepe zin. We hebben altijd bestaan en zullen altijd bestaan. En dat telt voor jullie allemaal. We zijn nu gewoon ervaringen aan het opdoen, waarbij dit heftige corona item er ook eentje van is. Iedereen leert hier lessen uit, en ieder op zijn eigen manier en tempo. Ja, het is spannend allemaal, daarom heb ik heel veel respect voor jullie allemaal!

6 dagen geleden
DDE- Goonzquad
DDE- Goonzquad

@Jensen behandel dit ook even https://youtu.be/MeT_pqyWoZY

6 dagen geleden
kees molhoek
kees molhoek

Ik zei dat al 2 maanden terug tegen mijn bedrijfsarts dit houd je niet tegen. Daar hoef je helemaal niet geleerd voor te zijn. Want met een verkoudheid en de gewone griep gaat dit net zo.

6 dagen geleden
A. van D.
A. van D.

Ik ben geheel voor Jensen, maar we moeten toch ook wel oppassen voor dat virus. Bekijk deze indrukwekkende video. Dat niet het virus maar de gevolgen ervan dodelijk zijn. Zeer goed uitgelegd met een beetje humor. Hij legt uit dat Italië snel zullen worden gepasseerd door Amerika en India. En dat de piek pas rond mei zal zijn. https://www.youtube.com/watch?v=4J0d59dd-qM&feature=youtu.be

6 dagen geleden
Nefarias Bredd
Nefarias Bredd

Kijk uit mensen, over een tijdje gaat deze mafkees voedingssupplementen aanprijzen.

6 dagen geleden
Ihzotaz Otomakan
Ihzotaz Otomakan

Nergens videos van hoestende coronapatiënten?

7 dagen geleden
Tessa 77
Tessa 77

Ik ben nergens bang voor behalve dat ze het 5G netwerk door onze strot gaan duwen

7 dagen geleden
johanna maria
johanna maria

jensen ga zo door kerel maak mensen wakker 👍

7 dagen geleden
Dann At Bridges
Dann At Bridges

dit ook al gezien...... https://youtu.be/zVSwnto5t7E

7 dagen geleden
jean achter
jean achter

even een slaatje er uit slaan je bent net zo erg man aandacht

7 dagen geleden
jean achter
jean achter

zakken vuiler

7 dagen geleden
8arbarossa
8arbarossa

Ik voelde mij zo speciaal toen je alleen mij dat verhaal vertelde van toen je 23 was.. En nu vertel je heel nederland dat verhaal, ik voel me genaaid. ik dacht dat ik speciaal voor je was

7 dagen geleden
Edwin Jansen
Edwin Jansen

https://youtu.be/SZ2bHcod7Uo "Je hebt geen kaartje nodig, want je bent er al!"

7 dagen geleden
Ton van Aarslo
Ton van Aarslo

Dikke vetklep jensen

7 dagen geleden
Mustapha Talib
Mustapha Talib

Welkom terug bij de islam broeder Jensen

7 dagen geleden
John van beek
John van beek

Ondanks dat ik bij besmetting in de extreen hoge risicogroep val ben ik het wel met je eens met je gedachtengang, dit hebben ze flink verprutst. Maar nogmaals zeg ik,, hoe of wat met de overbelasting van het gezondheidssysteem,, het zien van deze overbelasting zou ongetwijfeld ook grote angst onder het volk zaaien, mogelijk nog wel veel erger dan nu gebeurt.

8 dagen geleden
quazie25
quazie25

Ze zeggen nu covid19 is gemuteert dodelijk

8 dagen geleden
mnika voli
mnika voli

De Media moet BOETEN voor wat ze gedaan hebben.

8 dagen geleden
Robert Van Etten
Robert Van Etten

Jensen lees eens in de bijbel Lukas 21:8 -19. Lees het eens echt

8 dagen geleden
Wijnanda Van Der Zee
Wijnanda Van Der Zee

Opruiende debiel. Nu krijg je eindelijk de aandacht ,iets wat je op tv al jaren niet meer lukte.jij bent hier degene die mensen op het verkeerde been zet!!aandacht EINDELIJK heb je aandacht..Daar is het jou om te doen. nog 1 x dan hier de uitleg dombo , het gaat er ook niet om dat er (hopelijk)net zoveel doden vallen als met de normale griep,dat weet iedereen wel,de regering de doktoren wij..het punt is er belande veel meer mensen en veel zieker met deze griep (aan de beademing)dan normaal met de wintergriep het geval is in de ziekenhuizen .DAT IS HET VERSCHIL JENSEN of maken wij dit elke winter mee dat alle ic bedden bezet zijn !!of erger nog een te kort) natuurlijk jensen met de normale griep,staan er ook tenten met bedden op de parkeerplaatsen zoals in Italië. Alsof dit ieder jaar het geval is.ik zou dat eens na vragen aan de artsen..en ja heel veel overleven het..de meeste.. maar wel na weken aan de beademing op de ic...als jij het allemaal zo goed weet zou ik zeggen doe eens 1 afl met een ic arts samen daar in je studio...weet je dat ga jij niet doen..want die praat jou zo onder de tafel....en dan heeft Robert JENSEN opeens !!!!zoals voorheen!!!amper nog volgers...

8 dagen geleden
mnika voli
mnika voli

Respect

8 dagen geleden
Mathilde Biroglu
Mathilde Biroglu

Respect voor je lef, eerlijkheid en de waarheid. Complimenten !

8 dagen geleden
ed compas
ed compas

ik steun jensen om dat hij de waarheid spreekt. en dat doe ik door onder de filmpjes van jensen berichten te plaatsen die niets anders dan de waarheid zijn! maar kennelijk worden die door youtube weg gehaald wand ze zijn niet meer terug te vinden.zo zie je maar de waarheid mag niet gezegd worden. kut youtube.

8 dagen geleden
Sander Vreeken
Sander Vreeken

https://youtu.be/fLZ_0jcbEtQ?t=1292 :)

8 dagen geleden
Morgan Andred
Morgan Andred

Jensen heeft gelijk. Zolang je de dood niet accepteert zul je nooit echt leven.

8 dagen geleden
Mr Kaya
Mr Kaya

We weten allen dat er ondertussen smerige plannen worden gemaakt of zijn gemaakt waarbij we hierna goed gepakt gaan worden. Maar Jensen, ondertussen 100+ doden erbij he, in 2/3 dagen tijd

8 dagen geleden
Groen Geluk
Groen Geluk

HeyRobert, goed dat jij je nek uitsteekt en mooi om een andere kant van je te zien! Heb je via mail wat info toegstuurd via groengeluk.

8 dagen geleden
debby depauw
debby depauw

https://www.youtube.com/watch?v=cp7Irf_qxdk&t=1685s

8 dagen geleden
Mike Jarratt
Mike Jarratt

Jij bent echt een toffe peer weet je dat? Me moeder woont in Nederland en ik in England. Zij zei dat ze een dejavu had toen ze jou hoorde dus ben ik komen kijken. Ik hadden precies hetzelfde met zware depressie en me ex had het stuur van de auto gepakt met 120km/u. Ik wist niet meer wat ik ermee aan moest. Ik heb 16 jaar onderzoek gedaan naar onze geschiedenis en hoe ik alles zo krom en zo stol geworden? Ik ben erachter en ik heb een politieke partij gestart in Engeland. Ik was eerder al terug verhuisd om ons uit de EU te krijgen. Ik heb heel veel succes gehad en waren we er gelukkig uit. Nu hoop ik samen met de Nederlanders te werken dus hoop ik binnenkort een interview met jou te kunnen doen. Het heeft met de VOC, Nieuw Amsterdam, city of London, Vaticaan te maken. Oh en corporaties. Niet een bedrijf waar jij en ik een mens zijn maar een corporatie naam die nooit de gevangenis in kan. Vandaar dat nu criminelen corporaties beginnen. Elke keer laten klappen en opnieuw beginnen. Bedankt voor het eerlijk zijn over hoe je voelt. Meerdere mensen moeten dit doen. We zitten allemaal in de shit, together. Join us my friend and let's make history

8 dagen geleden
Mike Jarratt
Mike Jarratt

15 maart gepost. To all the lunatics out there begging corporations to provide them with shit they don't need. Grow up and start taking responsibility. It's about time we stop consuming like psychopathic idiots and see this for what it is. You're useless. You know nothing about life with nature and each day you detach more and more from it and the more confused you become. Nature always wins. Look how compromised you have become, how scared you are. Start preparing wisely and please stop begging for corporations to save you. It's pathetic. These situations are most profitable for them lol. My shopping list for the corona virus is? You guessed it, I'll take care of my own family and I'll wipe me arse with some cashmere while the rest of the goons wipe their arses with recycled wood. Who is the crazy one? Let me speak from my perspective. I've survived 36 years of life, one serious car crash, a 20ft fall, collapsed lung, testicular cancer and i'm still here right. Death doesn't fase me like it does other people. The weird thing is that going through these experiences make you realise you're not made of glass. I am a firm believer in peoples time being limited in life. Some peoples lives are cut short but the impact they made before they left brought a whole new lesson with it. I don't go jumping off cliffs to put my existence to the test but I will fight for what I believe in and let fate do the rest. As long as I act with good and honest intentions, everything is gonna be alrite. The worst thing you can do right now is worry and put your body in the perfect state to accept a virus. Happiness should be the only thing conquering the world right now and beats any disease. Cured my cancer ;)

8 dagen geleden
Bruno Stroobandt
Bruno Stroobandt

politiek = Divide et Conquer, Veni, vidi, vici

8 dagen geleden
OtreboR
OtreboR

de dood bestaat niet, nooit vergeten dat wij onsterfelijk zielen zijn. Hier in de canarische eilanden (spanje) zitten wij verplicht in huis, als wij geen boeten willen hebben als wij op straat aangehouden worden, de boeten gaan vanaf 600 euros tot en met 3000 euros, afhankelijk van de omstandigheiden dat wij onz bevinden op dat moment waar de control plaats findt. Het was het plan van de globalisten, en het zal hun niet likken om hun NWR te instaleren, het gebeurd tevel achter de gordijn dat mensen niet eens kunnen dromen.

8 dagen geleden
Mike Jarratt
Mike Jarratt

Wil je weten waarom dit de einde tijd is? Wij moeten de keuze maken en als ik Nederland was zou ik me bij de Engelse aansluiten. Nexit. Here I have a list of videos which I have compiled over the last 16 years that confirm the truth in my investigation into the system. These explain everything in its entirety and will teach you all you need to know. The system is rigged and this explains how. Save to watch later. Four horsemen by renegade Inc Mike Maloney hidden secrets of money RSA animate changing education paradigm Light bulb conspiracy/planned obsolescence Britain's real monarch Britain on the brink John Harris it's an illusion 2 The corporation Inside job The gap between rich and poor, the divide Face to Face with Dean Clifford Thrive Loose change 9/11 Zeitgeist Addendum Zeitgeist Moving forward 7/7 ripple effect Join the common ground educational party

8 dagen geleden
Firemarioflower
Firemarioflower

41:08 Toch zo gek he....... Staat er "We doen het samen" "Hou afstand" HOE TEGENSTRIJDIGER WIL JE HET???

8 dagen geleden
Demi de Jong
Demi de Jong

Niks meer aan toe te voegen 👏🏽👏🏽

8 dagen geleden
Cynt van der h
Cynt van der h

🙌👌

8 dagen geleden
Ralph George
Ralph George

Jensen, je bent niet op slot gezet. Koop een fiets en doe iets aan lichaamsbeweging. Kan je goed gebruiken. Er is NIEMAND die jou zou tegenhouden in Nederland. Je bent zelf in quarantaine gegaan in je studio-bunker-zonder-ramen. Geen woorden, maar daden Jensen, ga fietsen man, in plaats van in je studio zitten met een vrieskist vol frituur. Je bent niet opgesloten.

8 dagen geleden
Mokhtar Daamouch
Mokhtar Daamouch

Respect

8 dagen geleden
diungy alisnr
diungy alisnr

Inhoudsloze sensatiezucht! Sterkte de komende weken Jensen!

8 dagen geleden
Squ
Squ

Andere kant van het verhaal: als er niks was gedaan, dan was het sentiment: "Waarom is er niet ingegrepen? Waarom sliep de regering?? Waarom heeft met zo gefaald?!"

8 dagen geleden
diungy alisnr
diungy alisnr

Onwetendheid is opium voor het volk.. Ik zie alleen maar een kudde schapen volgen maar weinigen willen kijken naar wie of wat ze werkelijk volgen 😳

8 dagen geleden
Harmke Bijker
Harmke Bijker

Misdadig die media. Dankjewel ook voor jouw openheid. Je bent top! 💪🏼😊

8 dagen geleden
Baa J
Baa J

Jensen. Jansen hier hee ik ben al fan vanaf me kindertijd ik ben nu 28 maar als je dit nou eens ,zal doen met die ene lekkere dame en die geke paarse konijn mischien geloven mensen dan het is niet te serieus en dan zouden mensen het je serieus kunnen nemen. Dan lijkt me ik denk maar wat hoor haha

8 dagen geleden
ChrisMarrin
ChrisMarrin

"Lockdown lijkt onvermijdelijk" Ik snap niet dat er een groep mensen is die de Telegraaf nog serieus neemt. Dat is echt het 13 jarige roddel meisje van de kranten.

8 dagen geleden
Anonymous
Anonymous

Nee joh, 😁😁😁De OchtendProfeet...

5 dagen geleden
Vocode
Vocode

Maar hoe hoog is het dodental als men niet in lockdown ging?

8 dagen geleden
Karim A
Karim A

Waarom zie ik dit niet op tv?

9 dagen geleden
senni bgon
senni bgon

met wat je doet! We staan 100% achter je.

9 dagen geleden
Kids Tv
Kids Tv

Jensen je praat echt uit je dikke nek. ik word misselijk van jou stupido. Enige wat je kan is alles wat de staat verkeerd doet , uitvergroten en lopen janken. Staat macht geld politiek, daar weet jij niks van en ik ook niet. Niemand niet. Want daar ben je enkel een pionnetje van. De reden waarom jij te eten hebt en je vrijheid etc noem maar op. Je zal het nooit door hebben noch al denk je dat wel. En alle andere die klaarkomen van complot theorie # onzin theorieën. Leef je leven eet je voedsel en probeer ervan te genieten tot hoever het je toegelaten is. Van de wereld leiders win je niet en deze talk van jou creëert alleen chaos en hoop naar iets wat je nooit krijgt. Eet voedsel geniet en focus je op andere dingen . 🌝🌚🌞

9 dagen geleden
Erin Wagenaar
Erin Wagenaar

Mooi werk Jensen. Blij dat jij deze rot taak op je neemt waarin je meer tegenstanders dan medestanders zal hebben. Maar wat je zegt, al help je er maar 5 mensen mee dan is het het waard. Het is ronduit schandalig hoe de mensheid nu massaal bespeelt wordt.

9 dagen geleden
senni bgon
senni bgon

Ic capaciteiten bezwijken zonder de maatregelen. Maar dat begrijpt Jensen en zijn domme aanhang niet! Daarbij zijn mortuaria in Spanje en Italië overvol.

9 dagen geleden
Thomas L
Thomas L

Ik vermaak me prima thuis, mag nog wel ff zo doorgaan 😂👍🏻

9 dagen geleden
Rik Den Breejen
Rik Den Breejen

Initiate Jexit. We moeten deze gast hier weg sturen met alle feitelijke inaccuraatheden die hij verwerkt in zijn video. Hij leeft op jullie views mensen! Ik moet hem wel credit geven dat hij tenminste niet alle negatieve comments sensored

9 dagen geleden
Rawx Motherfucker
Rawx Motherfucker

https://youtu.be/cpIVVbqT6HU Yo jensen wat zeg je hiervan??

9 dagen geleden
Rik Den Breejen
Rik Den Breejen

Pardon?! Jensen waarom ga je speculeren over de investeringen in de zorg? Ze zijn zelfs al aan het verhogen. We hebben mensen rechten dus rustig aan. De maatregels zijn om die curve te verlagen. Want je kan natuurlijk niet iedereen op een keer in het ziekenhuis hebben. nee, het is niet zomaar een griepje. Als je van wel denkt, dan zou ik je vertellen dat je foto’s van mensen en videos van mensen die het hebben opzoeken. Je kunt niet de VS met NL Vergelijken, want de VS geeft 0 financiële steun. De NL geeft veel financiële steun. Trouwens die Trump verzint niks, zijn adviseurs leiden hem natuurlijk. En dat gehele pasen ding is onzin. samengevat: NL geeft financiële steun en de overheid doet zijn best om alles beter te maken qua situatie. De maatregels zijn nodig, anders zou het virus zich massaal verspreiden. Als U dit leest en denkt dat ik de waarheid spreek of niet de waarheid spreek zou ik u willen aansporen om officiële bronnen op te gaan zoeken zoals de WHO en overheid websites. Alleen dan weet je alles correct. Facebook, twitter, youtube en reddit zijn geen solide vormen van objectieve ofwel niet politiek gekleurde feiten. Dus zoek het op als je toch zo bang bent. Ik hoop dat we hierover kunnen discussiëren.

9 dagen geleden
Frits Rits
Frits Rits

Jensen, ik wil het wel uitleggen hoor. Je hoeft niet in paniek te raken, maar het is wel een crisis. Je zegt, normaal gesproken zijn er opname stops bij een griep golf dus het "klopt niet". Maar wat je niet meeneemt, is het feit dat dit een NIEUW virus is. Griep golven komen simpel gezegd voort uit een mutatie in de griep van vorig jaar. Dit zorgt er dus ook voor dat het immuunsysteem (van mensen die vorig jaar ook al levend waren en de griep hebben gehad) het virus deels herkent en eerder in actie komt. Hierdoor worden veel (vaak jongere gezonde mensen) niet heel grieperig of soms helemaal niet ziek. Dit zorgt ervoor dat de verspreiding van deze griep moeizaam gaat. Een nieuw virus zorgt er voor dat IEDEREEN besmet kan worden. Dit wil dus zeggen dat iedereen een verspreider wordt. Dit is waarom je het virus overal ter wereld nu terug ziet. En nog een extra puntje, een normale griep golf die jij als voorbeeld neemt kan hier nog gewoon tussendoor komen, waardoor je punt over IC bedden ook totaal no sense maakt. Het systeem is simpelweg niet ingesteld op een wereldwijd nieuw virus, daar heb je helemaal gelijk in :) Maar goed, daar had Bill Gates ons jaren geleden al voor gewaarschuwd, zoals veel mensen nu wel weten.

9 dagen geleden
Tamara Zei Khvibliani
Tamara Zei Khvibliani

Onwetendheid is opium voor het volk.. Ik zie alleen maar een kudde schapen volgen maar weinigen willen kijken naar wie of wat ze werkelijk volgen 😳

9 dagen geleden
Bart Assink
Bart Assink

Inhoudsloze sensatiezucht! Sterkte de komende weken Jensen!

9 dagen geleden
Just.paulus
Just.paulus

kijk voor de grap eens op de site van t rivm over sterfte cijfers begin 2018 en dan hebben we nu paniek terwijl we net op 10 procent komen in 2 maanden van de cijfers van toen in een aantal dagen Just Saying

9 dagen geleden
GO UP
GO UP

Geen ressessie maar een ongelofelijke crash bewust gedaan. Kijk maar eens naar deze link https://youtu.be/aYZ2gVs9U7o  Geweldig uitgelegd 21 Maart de stappen die hier aangegeven worden kun je nu al waarnemen. Is in Duits maar heel goed en rustig weergegeven. Al bijna 1,5 miljoen views.

9 dagen geleden
Jurgen Boes
Jurgen Boes

Je had gelijk mensen willen de waarheid niet eens horen. Want de regering heeft gelijk..

9 dagen geleden
Craptavaganza Bathory
Craptavaganza Bathory

Wederom bedankt voor een mooie aflevering.

9 dagen geleden
diungy alisnr
diungy alisnr

Zeker. Ik ben niet bang voor dat virus, maar wel voor de gevolgen van de wereldwijde lockdown. Te bizar...

9 dagen geleden
marie keulen
marie keulen

Beste meneer Jensen U praat veel maar zegt zo weinig. Loop een dag mee op de IC en besef waar het echt om draait. Namelijk dat als we niet deze maatregel handhaven ,er geen IC plekken meer zijn ! En dat is nu de allerhoogste prioriteit. U grijpt het aan om allerlei complot theorien erop los te laten. Maar vanachter een bureau en met geen enkele vorm van deskundigheid betreft gezondheidszorg is wat u verkondigt niet meer dan modder. U heeft recht op vrijheid van menings uiting en dat zal niemand u onthouden. Maar mij als mens met de handen aan het bed maak mij grote zorgen . Nog minder om het virus , maar om mensen zoals u. Met wederzijds respect marie

9 dagen geleden
Masm -
Masm -

Werkt u ook een ic? Vandaag in het nieuws dat er 1600 beschikbaar zijn. En nog meer gaan komen. Lijkt me goed nieuws toch? Positief blijven ✌️

9 dagen geleden
Old Schneewolf
Old Schneewolf

WTF, de enige angst die ik heb is voor stupiditeit zoals je hier laat zien de Tokkies en bontkraagjes die lachend in de rij staan en naar het strand gaan ik kan alleen maar hopen dat deze iq 80 mensen het loodje laten... jij reageert als een verwende puber.. !! Misschien moet china zijn eetgewoontes en sanitaire omstandigheden eens aanpassen zo zijn er nog wel wat landen .l'histoire se répète ,Blij dat de natuur zich even kan herstellen van de overbevolking!!let the culling begin..

9 dagen geleden
Masm -
Masm -

Ok boomer 👍

9 dagen geleden
Kim Joosse
Kim Joosse

Hahahaha Jensen is de Nederlandse Alex Jones! Ik wist dit helemaal niet joh. Formatje jatten Jens?!

9 dagen geleden
connected online
connected online

Ic capaciteiten bezwijken zonder de maatregelen. Maar dat begrijpt Jensen en zijn domme aanhang niet! Daarbij zijn mortuaria in Spanje en Italië overvol.

9 dagen geleden
connected online
connected online

@Masm - luister jij maar naar je sekteleider jensen

4 dagen geleden
Masm -
Masm -

Ok boomer 👍 succes in je bubbel

9 dagen geleden

Volgende

This is $1,000,000 in Food

12:29

This is $1,000,000 in Food

MrBeast

Weergaven 12 mln.

CHILLEN MET TOUZANI IN NIJMEGEN !

15:09

CHILLEN MET TOUZANI IN NIJMEGEN !

ING Only Football

Weergaven 105K

HET ECHTE GEVAAR - DE JENSEN SHOW #134

38:34

PEP-talk prof. Eric Snijder over coronavirussen

21:58

PEP-talk prof. Eric Snijder over coronavirussen

Leids Universitair Medisch Centrum

Weergaven 75K

Outsiders & De Kraaien - 1 Team (Tegen Corona)

3:29

Outsiders & De Kraaien - 1 Team (Tegen Corona)

ROQ 'N ROLLA Music

Weergaven 87K

StukTV LIVE #2 | Wij gaan STUK voor Jou!

1:54:06